IMG_1278

Hverdagens store varme hjerte banker igen. Jeg cykler på arbejde, render rundt på arbejde, går mine gaamigglad ture og KÆMPER med at komme af med de sidste kilo. Det går bare så langsomt, men folk er begyndt at kommentere på mit udseende, og spørger om jeg har tabt mig. “En lille smule” svarere jeg, og man kan nok godt høre jeg er en anelse skuffet over tallet på vægten i forhold til indsatsen.

Men hov hvad er det? Kan det passe at de shorts jeg fik i starten af sommeren, som sad så tæt at jeg mente de skulle være et nummer større, nu sidder og flagre? Ja det kan det faktisk godt! Jeg taber mig ikke så meget, men får muskler, og bliver smallere rundt omkring. Det er dejligt! Det virker det jeg gør, men det tager lang tid at få vægten ned. Pyt med det, når velværet stiger og humøret er i top. Mit humør skal ikke styres af vægten i hvert fald.

Så hvis du går derude og træner alt det bedste du har lært, og ikke taber dig, så fortvivl ikke. Prøv noget tøj du ikke har haft på længe, og se om ikke det flagre, bare lidt.

Se nedenfor hvilke skønheder jeg kom forbi i dag.

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Kærligst Heidi

gaamigglad.dk