154. tirsdagstur – sådan kom jeg i kontakt med afdød slægtning

Afdød og alligevel villig til kommunikation

Kan man tale med de døde? Hvad sker der når man er afdød? Tør man prøve tage kontakt til en afdød? Det er mange spørgsmål og jeg er simpelthen for nysgerrig til ikke at prøve. Jeg kender mange som er gået over på den anden side. Alt for mange faktisk. Både gamle som havde levet et langt liv, og nogle som gik bort ALT for tidligt, nogen jeg kendte rigtig godt og nogen som er mine forældre venner. Med andre ord har jeg været til rigtig mange begravelser, og har også sagt farvel til nogen meget tæt på mig.

Et godt råd eller et skulderklap

Det kunne være så rart at få et vide at jeg gør det godt, at jeg har håndteret tingene rigtigt, lige at få et godt råd, lidt ros, og så sidst men ikke mindst få at vide at det går godt på den anden side, og at alt sygdom er væk nu.

Fik du læst: 118. tirsdagstur – her får du opskriften på verdens sundeste og skønneste morgenmad

Jeg har samlet mig mod til og fik fat i Peer Mathiesen som jeg kender der kan den slags. Ikke bare kan, men faktisk er virkelig dygtig til det, en af landets bedste. Fredag kl. 10 havde vi en aftale og mine forventninger var høje også til HVEM der “kom igennem” til mig. Faktisk havde jeg allerede gjort mig en masse tanker om hvad jeg ville få at vide. Måske har jeg set for meget “Nærkontakt” og “Long Island medium” på kanal 4.

Overraskelsen

Der kommer en afdød igennem. Der bliver sagt nogle ting jeg kan genkende men jeg er lidt i tvivl om det er den persom som jeg tror det er. Der kommer flere ting frem og til sidst er jeg ikke i tvivl. Jeg undre mig, for det er en jeg faktisk ikke har haft ret meget med at gøre. Jeg er dog sikker på det er hende. Det viser sig så at hun har en masse hun gerne vil have sagt til en anden person som er tæt på mig. VILDT! Jeg bliver simpelthen brug til at give nogle budskaber videre.

“skriv gerne ned” siger Peer

Det ender med to sider med noter jeg skal give videre. Jeg blev klogere og forstår nu meget bedre nogle ting og kan se en sammenhæng i noget der før undrede mig.

Jeg er meget imponeret over hvor præcist det hele var, og er meget berørt over de ting der blev sagt. Det er ikke sidste gang jeg prøver det.

Hvis du har mod på det og gerne vil have nogle svar på noget som kun en afdød kan give svar på, kan du finde Peer her.

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Gå-hilsner

Heidi

 

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.