Alt ting skal holdes ved lige, ellers forfalder det lyn hurtigt. 2 uger uden hensyn til hvad jeg spiser, og BUM kroppen er deform. En uge uden en gåtur med plæneklipperen, og græsset er knæhøjt. En uge uden, at lave lektier med min søn, og han er bagud i skolen. 3 dage uden at køre moppen over gulvet, og vi har et tæppe af hundehår. Sådan kan jeg blive ved, og så er det med, i en travl hverdag, at finde ud af hvad der er vigtigst, at få styr på først.

Altid det levende før det døde. Sådan var der en, som sagde til mig engang. Altid dem du holder af først, og så vasketøj og den slags bagefter. Hun har ret. Støv og vasketøj løber ingen steder. Det kan ordnes når drengen sover. Derimod lektier og historier fra dagen der er gået, er vigtige at tage sig af, inden jeg bliver for træt til at hjælpe og lytte.

Hvis jeg gerne vil have, at min søn synes jeg er en god mor, er jeg også nød til at være det. Hvis jeg gerne vil have, at min kæreste skal synes jeg er en god kæreste, er jeg også nød til at være det. Derfor er de to, det vigtigste for mig, og SÅ kommer alt det andet bagefter.

Tak fordi du følger med! Du er med til at holde mig i gang.

Kærligst Heidi

Følg med på Facebooksiden; gaamigglad

Se flere billeder på Instagram; gaamigglad Herunder svampe i Marielundskoven.

IMG_1795 IMG_1798 IMG_1801

 

gaamigglad.dk