226. tirsdagstur – smertefri ved at gå

Smertefri uden piller

Nu skal du møde Vibeke. Hendes kommentar på et af mine opslag på Facebook rørte mig. Vibeke fortalte at hun har gået sig ud af sin diabetes medicin og har reduceret sine kroniske smerter.

Jeg kontaktede Vibeke for at spørge hende om hun ville dele sin historie med mig. Jeg har fået lov til at dele den med jer. Vibeke skriver:

Hej Heidi

Min historie starter allerede da jeg var barn. Jeg fik konstateret Scheuermann (rygsygdom). Jeg mærkede ikke meget til den før jeg blev voksen. I 2012 fik jeg konstateret diabetes 2 og da havde jeg i flere år haft for lavt stofskifte som medførte for mange kilo. Jeg er 162 og vejede 74 kilo.

To måneder før jeg fik diabetes 2 var jeg trappede ud af smertestillende medicin, da jeg ikke tåler det. Da jeg fik konstateret diabetes 2 bestemte jeg mig for at leve sundere. Jeg lagde kosten om og begyndte at gå en time om dagen. På den måde kom jeg ud af medicin for diabetes 2 og tabte mig 20 kilo. Når jeg bliver testet er kroppen indvendig 15 år yngre. Mine gåture er smertedæmpende, dæmper tankemylder og hjælper på mit humør. Hilsen Vibeke

Er det ikke vildt? Smertefri, ingen medicin og et bedre humør.

Så er det flotte vægttab en bonus oveni. Jeg er meget imponeret over den store effekt Vibeke har af at gå. Tænk at blive fri for medicin mod diabetes 2

Godt gået Vibeke!

Har du også en historie som du gerne vil dele må du meget gerne skrive til mig på heidi@gaamigglad.dk

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Gå-hilsner

Heidi

På en workshop lærer du at gå. Ikke som da du vær to år hvor du skulle lære hvordan man går men som voksen hvor du lærer hvornår du skal gå. Du kan gå mens du arbejder og på 117 andre tidspunkter. Alle skridt tæller i målet om at nå de 10.000 skridt om dagen. Læs mere på Gå Mig Glad under workshop.

 

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.