74. tirsdagstur – jeg bliver så gal!

Gal i skralden

Forleden dukkede der et opslag op på LinkedIn fra Berlingske Business, der i dén grad fik mig op i det røde felt.

Det handler om danske firmanavne, der er stavet forkert. Den er gal med grammatikken, apostrofen bruges forkert, og JYSK må ikke bruge store bogstaver, da JYSK ikke er en forkortelse. Der er nævnt flere firmaer og der forklares hvorfor deres firmanavn er stavet eller skrevet forkert.

Artiklen slutter sådan her, og det er her jeg står helt af og bliver gal i skralden:

“Hvis de ikke kan stave, hvordan kan de så lave en ordentlig bøf”

Er det sådan man tænker hvis man er skrap til at stave? At hvis man ikke kan stave, er man bare dårlig til alt! Jeg bliver så GAL. Måske også fordi jeg selv kan stave forkert, men ved at jeg er god til mange andre ting, og det er jeg ikke den eneste der er. Jeg kender en fyr som er total genial til it, men staver som en blind høne sloges, som han selv siger.

Mit firmanavn er Gå Mig Glad og det skriver jeg med stort forbogstav i hvert ord. Gad vide om det er forkert? Ved du hvad? Jeg har fundet på det, og synes det ser bedst ud sådan, og det er mig der er DIREKTØR, så det bestemmer jeg!

Hvis du har lyst til at læse om forkert stavet firmanavne kan du læse artiklen HER.

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Kærligst Heidi

DÆMP STRESS OG KONFLIKTER PÅ ARBEJDSPLADSEN – MED EN GÅTUR. I mit foredrag til virksomheder fortæller jeg om hvordan I kan gå mens i arbejder.

Du inspireres til at sælge skindet før, du har skudt bjørnen. Ringe til de rigtige kunder selvom telefonen vejer 70 kg.. Gøre dig klog uden at bruge mange penge på dyre kurser. Og få gratis presse der sikrer dig omtale for 10.000 vis af kroner i foredraget om iværksætteri.

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.