At gå = Åbenhed + Fællesskab + Den pause, vi savner

Når vi sætter den ene fod foran den anden, træder tidens firkantede krav om succes og præstation i baggrunden. Her – midt i naturen og gadebilledet – opstår en livsglad lomme af nærvær. Og det hele sker uden anden forudsætning end et par flade sko. Oplev Heidi til en humørfyldt og energigivende gåtur, som føles ligesom at følges med en virkelig aktiv ven, der både slår kolbøtter, løber væk fra stien og bliver klogere undervejs.

Værdier

Værdier

Energi Sundhed Fællesskab

Mission

Mission

At skabe trivsel med gåture

Vision

Vision

At inspirere andre til at gå sig glade

Skridttæller Skridttæller

32.299.316

Skridt Heidi har gået siden maj måned 2015

Hør hvad andre siger

“Jeg begyndte at gå med Heidi i Gå Mig Glad for at komme ovenpå efter en stress sygemelding. Jeg kom ikke bare ovenpå og blev glad, jeg fik også en ny god veninde i en af de andre deltagere.”

Bioanalytiker,

“Gå mig glad ved Heidi Møller er en fantastisk kombination af en ildsjæl, kombineret med sundhed og iværksætteri. Jeg kan kun glæde mig over tiltaget og håber, at projektet bliver taget godt imod blandt virksomheder, foreninger og andre, som kan have glæde af en frisk gåtur, kombineret med gode oplevelser. Venlig Hilsen, Jørn Pedersen, Borgmester”

Borgmester, Kolding Kommune

“Det er nu ét år siden at jeg begyndte at følges med Gå Mig Glad og det har givet mig lysten tilbage til at omgåes mennesker igen. At være social. Det har også givet mig modet til at melde mig ind i endnu en gå-gruppe. Udover den sociale effekt er der også den fysiske gevinst. Min krop og mit sind har ganske enkelt hilst forandringen mere end velkommen”

,

Gør som 7.000 andre og følg på Facebook

Gå ikke glip af nyheder, begivenheder og meget mere

Følg Gå Mig Glad på Facebook

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.

Nyhedsbrev