I am a heading

En kæmpe tak skal lyde til Heidi fra Gå Mig Glad.

Heidi var hyret til et “gå-indslag” på vores ryste-sammen weekend ved opstart af den nye sæson på Team Rynkeby Trekanten.
Heidi er en sprudlende person, som formår at engagere deltagerne på hendes events, på kryds og tværs af alder og køn. Ønsket var ikke bare fysisk aktivitet, men i høj grad også et ønske om hjælp til at sætte tankerne i gang hos deltagerne – tanker om hvad de personligt ønsker at opnå med sæsonen og endnu vigtigere, hvad de vil bidrage med i sæsonen, som kulminerer med cykelturen til Paris.
Det lykkedes helt konkret med nedskrevne målsætninger fra hver enkelt deltager. Sidegevinsten er den sociale effekt – en gåtur med Heidi skaber sammenhold!
Det bedste anbefalinger til Heidi!

Morten Brøchner

Team Manager, Kaptajn, Team Rynkeby Trekanten

I dag havde vi i føtex Kolding Syd, for anden gang i år, et event med Heidi Møller fra “gå-mig-glad”. Ved det første event deltog 250 mennesker, som alle sammen havde det fælles, at de gerne ville med på en gå tur. En bragende succes, hvor vi selvfølgelig også kunne mærke en effekt i butikken efterfølgende. Vi tog i dag en chance, da uge 30 er en dejlig ferie uge, og krydsede fingre for at mange ville deltage og dele en fed oplevelse med os. Til trods for godt vejr og ferie, havde vi i dag 163 mennesker som tog med på tur. En fantastisk dag. Det blev fejret med grillpølser, rosé og hvidvin! Hvis i gerne vil have en fed oplevelse og opleve jeres kunder på en anden måde, kan jeg kun anbefale at i kontakter Heidi Møller for at lave et event. God sommer derude!

Peter

Ansat, Føtex

Det er nu ét år siden at jeg begyndte at følges med Gå Mig Glad og det har givet mig lysten tilbage til at omgåes mennesker igen. At være social. Det har også givet mig modet til at melde mig ind i endnu en gå-gruppe. Udover den sociale effekt er der også den fysiske gevinst. Min krop og mit sind har ganske enkelt hilst forandringen mere end velkommen

Ines Asthammar

,

Jeg begyndte at gå med Heidi i Gå Mig Glad for at komme ovenpå efter en stress sygemelding. Jeg kom ikke bare ovenpå og blev glad, jeg fik også en ny god veninde i en af de andre deltagere.

Anne Munch

Bioanalytiker,