En rejse

Inden Heidi Møller skød ’Gå Mig Glad’ i gang som selvstændig virksomhed, havde hun et hav af planer for, hvordan hendes personlige gå-bevægelse skulle se ud. Der var dyder, hun ville holde i hævd (vi er ikke skabt til at sidde bag en skærm). Indsigter, hun ville støve af (vores fødder er små psykiatere). Og fordomme, hun ville gøre op med (kan man leve af det?).

Heidi fortæller om, hvorfor hun inviterer hele byen med ud og gå. Om ukuelighed, tro og hvorfor hun ikke har aflyst en eneste gåtur – og aldrig kommer til det. Om udfordringerne i at åbne døre til netværk, medier og professionelle mentorer. Og om de omveje og fejl, hun har lært af på rejsen.

Foredragsholder

Heidi Møller (født 1973), professional walker og stifter af ’Gå Mig Glad’.

Heidi’s historie spænder fra tidligere serviceassistent med det sorte bælte i buffet – til succes som utraditionel selvstændig. Hun begyndte at gå i maj 2015. Siden da har hun stået på egne ben, hvor omdrejningspunktet har været netværksgåture, konferencegåture, events, motion i arbejdstiden og foredrag.

Heidi er et menneske uden filter. Det er dét, der gør hende til sådan en rummelig og jordnær facilitator. Desuden er hun gjort af lige dele jysk parcelhuskultur og initiativrig fællesskabstradition, og hun interesserer sig for det meste, undtaget måske ikke så meget for science fiction, pensionsopsparinger og tofu.

Mød Heidi Møller til et humørfyldt og energigivende foredrag, der føles ligesom at følges med en virkelig aktiv ven – der både slår kolbøtter, løber væk fra stien og bliver klogere undervejs.