Passion og handlekraft er ikke nok til at skabe en succesrig forretning. Men den er uden sammenligning din vigtigste forudsætning.

Få hands-on værktøjerne til at koble evnen til at lytte og leve af andres idéer – med effektive teknikker til at skabe tillid, netværk, meningsfulde alliancer og tage kontrol i det hele taget.

Du inspireres til at sælge skindet før, du har skudt bjørnen. Ringe til de rigtige kunder selvom telefonen vejer 70 kg.. Gøre dig klog uden at bruge mange penge på dyre kurser. Og få gratis presse der sikrer dig omtale for 10.000 vis af kroner.

Danmarks første professionelle walker, Heidi Møller fra ’Gå Mig Glad’, fortæller om sine erfaringer med at skabe en bevægelse, og om hvordan det på kort tid førte til succes som utraditionel selvstændig. Hun deler også rundhåndet ud af aha-guldkorn om omveje og fejl, hun har lært af på rejsen.

Når du har oplevet ’Iværksætteri: Drømme, succes & snubletråde’ ved du præcis, hvad du skal arbejde med, og hvor du allerede gør det godt allerede.

Foredraget er for iværksætterhuse, uddannelsesinstitutioner og for alle, som ønsker at være iværksættere, er nystartede eller allerede er selvstændige.

Foredraget kan tilrettelægges med indlagt ’Gå mig glad’-gåtur.

Se også foredrag om hvor nemt det er at komme i GANG. 

Hør hvad andre siger om foredraget

“Thank you Heidi for being a part of our first ever “Freelance Friday” event at the Design school in Kolding. Your wonderful story of your freelance journey inspired the students to do something different, and get out of their comfort zones. Your talk was well thought out, inspiring, funny and thought provoking! We couldn’t have asked for a better speaker!”

International event developer, Designskolen Kolding

“Heidi gav et på en gang praktisk og inspirerende oplæg om iværksætteri og iværksætterens mindset. Oplægget var spot on i forhold til vores målgruppe, der var studerende på SDU, der arbejder med egen virksomhed og tilbagemeldingerne var til 5 ud af 5. Jeg er helt sikker, på at Heidis konkrete tilgang, gode humør og vedholdenhed tjener som forbillede for de studerende. “

Forretningsudvikler, Syddansk Universitet