Motion-i-arbejdstiden-med-Gå-Mig-Glad
Forestil dig, hvad det vil gøre ved sammenholdet, energien, koncentrationen og sygefraværet på din arbejdsplads hvis I kom ud og gå en tur på fx 30 min. en gang i ugen… På mange arbejdspladser foregår meget kommunikation via telefon eller mail, og når man så har pause sidder man tit med dem man plejer at sidde med. På en gåtur lærer man hinanden at kende, og får talt med nogen man ikke plejer at tale med. Man har ikke fri fordi man er med på gåturen. Det er en del af arbejdstiden. Man kan lægge møder på gåture, aftale at drøfte ting på gåturen i stedet for telefonen.
Motion i arbejdstiden - motion mens du arbejder - Gå Mig Glad
Jeg vil gerne lave et arrangement som passer perfekt til dig. Udfyld herunder så kontakter jeg dig. Du kommer ikke på liste til nyhedsbrev.