Kontakt

Heidi Møller, Professional Walker

heidi@gaamigglad.dk

Tlf. 22400022

Har du spørgsmål til en event, konferencegåtur, motion i arbejdstiden, netværksgåtur eller foredrag, så hold dig ikke tilbage. Vi ses på en gåtur!

 

Lidt om mig:

Jeg hedder Heidi og jeg er blevet så vild med at gå, at jeg nu lever af det. Undskyld, men kan man leve af at gå? Ja det kan man godt! Det gør jeg. I 2015 besluttede jeg at gøre noget ved min mangle på motion i fast interval. Jeg er ikke typen der går i fitness eller er ude og løbe 3 gange i ugen. Derfor besluttede jeg mig for at begynde at gå.

Det har længe været sådan inde i mit hoved, at når jeg blev 40 + ville jeg blive så rolig, afrundet og livsklog, at humøret ville ligge mellem middel og højt.  Jeg ville komme til at tage alting med ophøjet ro. Det er så ikke tilfældet, kan jeg godt afsløre allerede nu.  Jeg er i det store hele glad og godt tilfreds med mit liv, men vil dog gerne have flere dage med stor JA-hat, pyt med det agtigt, og trække på skulderen når jeg spilder mælken.

Jeg tror på, at for at have det godt psykisk, kan det hjælpe RIGTIG meget at være i god fysisk form. Så det er bare med at hænge i, og gøre lidt hele tiden, og holde vedlige.

Mit logo er en tatovering, jeg har på min højre underarm. Den er inspireret af en tegning min søn lavede for flere år siden. Jeg havde længe gerne ville have en spiral tatoveret et sted på min krop, og kiggede efter en jeg gerne ville have. Så det var helt specielt, da jeg så Nicolai tegne en, og så var det nemt at vælge.

Kan du se spiralen på det store maleri?

Vi var en tur i skønne Løgstør nogle år senere. Billedet er blevet malet færdigt af de mange børn, og hænger nu i en bygning nede på havnen. Tag til muslingefest og se det.

Hvorfor

Hvad kan jeg få ud af at gå nogle lange ture? Bliver jeg mere glad, kommer jeg i bedre form, får jeg en kæmpestor JA hat, holder jeg humøret højt og vægten nede? Finder jeg ro fra hverdagen og kommer hjem med ny energi. Kan jeg blive bedre til at finde vej? Det er nogle af de ting jeg vil finde ud af med denne blog, hvor jeg vil skrive om mine oplevelser med gå ture. Vil du med? Det håber jeg! Gid du vil læse med. Jeg får brug for opbakning, for at holde gåturene vedlige.

Hvorfor gå, i stedet for sofa? Fordi jeg gerne vil holde mig i form og holde kroppen sådan nogenlunde, til at holde ud at være i. Når man som jeg, åbenbart er født med et halvt labradorgen, og er sulten ALTID  og mægtig glad for kage, chokolade og is, er man nød til at lette måsen for at holde balance i tingene. Desuden giver en god lang gåtur mig godt humør, og masser af oplevelser. Når jeg går, ser jeg ting omkring mig, på en helt anden måde, end når jeg cykler, eller løber. Det er også en skøn måde at være sammen med andre på. Kan du forstille dig at mødes med en ven eller veninde, for at gå en tur, og så evt. spise eller drikke kaffe bagefter. (Der kom labradorgenet ind igen. Mad må der til)

“Et godt liv er hårdt arbejde hver dag” Citat B.S. Christiansen

Manden har så evigt ret. Intet kommer af sig selv. Man må arbejde hårdt, og gøre det der skal til, for at få et godt liv. Jeg har med denne blog og mine gåture, tænkt mig at være vedholdende som aldrig før. Det er min mening at komme ned i gear, op i humør, ned i vægt, og op i kondi.

Ideen til at lave gåture kom fordi jeg gerne vil have motion som ligger i faste rammer. Så kunne det være rart at have et mål og jeg fik den ide at gå Caminoen. Det er en tur på 800 km og den tager mellem 3 og 8 uger at gå. Det er jeg hverken i form til, har tid eller råd til.

“Du kan da starte med at gå til Vejle” siger min kæreste tørt. “Der er skisme også langt” Det er rigtigt! Nu er jeg startet med at gå ture op 3-5 km. en gang i ugen og der kommer flere ture til.

Hold øje med kalenderen her på bloggen, og se hvornår der er en tur igen. Hver tirsdag, undtagen i ferier, er der gåtur fra Ågade 10, 6000 Kolding, og den er gratis for alle at deltage i.

Vil du med?

Kontakt

Heidi Møller

heidi@gaamigglad.dk

 

Del