En event med Gå Mig Glad giver dine kunder en anden oplevelse af dig gennem anderledes aktivitet med en gåtur.

Formålet med en event er at tiltrække kunder til butikken og give dem en oplevelse de vil huske i lang tid og tale om. Nemlig på en gåtur. 

Inviter kunderne med på gåtur. Når I kommer tilbage med røde kinder og friske smil på læben – så kunne I jo byde på en kop kaffe med en småkage til og forsætte snakken. Eller en sandwich og en vand. Eller? Ja, kun fantasien sætter grænsen.

Dette arrangement kan nemlig sættes sammen lige præcis som I ønsker det. Til gengæld blir’ det vist ikke mere værdifuldt. Krydr fx med:

  • Forskellige temaer (fortæl om butikkens planer, de nye varer/nye ansatte osv)
  • Særlige rabatter/voucher/goodiebag
  • Måske skal der være en gave til alle
  • Præmier til lodtrækning blandt deltagerne
  • Smagsprøver
  • Forfriskning efter gåturen (brug gerne den lokale købmand, bager, cafe så de også får reklame)
  • osv

Der er en masse erfaring med at sammensætte events og vi laver det der passer præcist til netop din virksomhed.

Jeg vil gerne lave et arrangement som passer perfekt til dig. Udfyld herunder så kontakter jeg dig. Du kommer ikke på liste til nyhedsbrev.
I dag havde vi i føtex Kolding Syd, for anden gang i år, et event med Heidi Møller fra "gå-mig-glad". Ved det første event deltog 250 mennesker, som alle sammen havde det fælles, at de gerne ville med på en gå tur. En bragende succes, hvor vi selvfølgelig også kunne mærke en effekt i butikken efterfølgende. Vi tog i dag en chance, da uge 30 er en dejlig ferie uge, og krydsede fingre for at mange ville deltage og dele en fed oplevelse med os. Til trods for godt vejr og ferie, havde vi i dag 163 mennesker som tog med på tur. En fantastisk dag. Det blev fejret med grillpølser, rosé og hvidvin! Hvis i gerne vil have en fed oplevelse og opleve jeres kunder på en anden måde, kan jeg kun anbefale at i kontakter Heidi Møller for at lave et event. God sommer derude!
Peter
Føtex
Kan kun anbefale at lave et arrangement med gå mig glad. Vi som butik skal tænke anderledes markedsføring for at skabe trafik i vores butik. Kunderne vil have oplevelser, sammen med en god service ,så prøv gå mig glad med Heidi.
Maria Bihl
Butikschef, Store No 1b.