En event med Gå Mig Glad giver dine kunder en anden oplevelse af dig gennem anderledes aktivitet med en gåtur.

En event kan indeholde flere ting, men en gåtur er selvfølgelig altid inkluderet.

Inden eventen laver Heidi Møller et begivenhedsoplag på sin Facebookside, som deles i relevante Facebook grupper. Heidi laver en video i butikken som også lægges på Facebook og deles. Forud for eventen har Heidi desuden forberedt en gåtur.

Til eventen byder Heidi velkommen og der gives informationer om gåturen og hvad der ellers skal ske i butikken. Alle får et lille nummer, som de skal gemme til lodtrækning hvis der er præmier. Her er det en god ide at give en gavepose, da det ser godt ud på gåturen at alle kommer gående med en pose fra DIN butik. Dernæst går vi turen, som tager 30-45 minutter.

Når vi kommer tilbage kan I fx have demonstration og smagsprøver på produkter, information, præmier man kan vinde, noget at drikke og andre spændende ting.

Det er altså en god ide at have smagsprøver i butikken, gaveposer, præmier til lodtrækning og andre tilllokkende ting til kunderne. Ovenstående er forslag og ting, Heidi har god erfaring med, men vi skræddersyer eventen præcis til dig og din butik.

Jeg vil gerne lave et arrangement som passer perfekt til dig. Udfyld herunder så kontakter jeg dig. Du kommer ikke på liste til nyhedsbrev.

I dag havde vi i føtex Kolding Syd, for anden gang i år, et event med Heidi Møller fra "gå-mig-glad".
Ved det første event deltog 250 mennesker, som alle sammen havde det fælles, at de gerne ville med på en gå tur. En bragende succes, hvor vi selvfølgelig også kunne mærke en effekt i butikken efterfølgende.
Vi tog i dag en chance, da uge 30 er en dejlig ferie uge, og krydsede fingre for at mange ville deltage og dele en fed oplevelse med os. Til trods for godt vejr og ferie, havde vi i dag 163 mennesker som tog med på tur.

En fantastisk dag. Det blev fejret med grillpølser, rosé og hvidvin!

Hvis i gerne vil have en fed oplevelse og opleve jeres kunder på en anden måde, kan jeg kun anbefale at i kontakter Heidi Møller for at lave et event.

God sommer derude!

Kan kun anbefale at lave et arrangement med gå mig glad.

Vi som butik skal tænke anderledes markedsføring for at skabe trafik i vores butik. Kunderne vil have oplevelser, sammen med en god service ,så prøv gå mig glad med Heidi.

Maria Bihl

Butikschef, Store No 1b.

Gå Mig Glad | Heidi Møller | +45 22 4000 22 | heidi@gaamigglad.dk