Brug Gåturen Professionelt

Onlineforløb for afdelings- og teamledere (som vil have AKTIVITET og DYNAMIK!)
Brug Gåturen Professionelt

Oplev gåture, der genstarter jeres interne møde- og organisationskultur

Der er skabt en fælles forståelse af, at den tid, vi står i nu, kalder på et nyt mindset og nye måder at tænke alt fra forretningsudvikling til ledelse og kommunikation på – og at bruge naturen og bevægelse til netop det.

Men måske har du oplevet at rende ind i en mur, når gode intentioner om nye vaner og bedre mødekultur skal omsættes til konkret adfærd? Måske går I allerede 10 minutter i frokostpausen, men har derudover kun enkelte møder, der er gående?

På Brug Gåturen Professionelt får du værktøjer til at indarbejde langtidsholdbare vaner på gang og gående møder. sker der noget. Med jeres motivation, fokuseringsevne, energi og resultater.

Brug Gåturen Professionelt er et intenst onlineforløb for dig, der:

 • Arbejder med mennesker, relationer eller ledelse, og vil have metoderne til at gå forrest og vise vejen til en mere rummelig fremtid.
 • Har brug for redskaber til at knække koden på ineffektive møder, stillesiddende arbejde og måske dårlig stemning.
 • Med god samvittighed vil kunne sende medarbejdere hjem med energi til familien, fordi de har været aktive i arbejdstiden og ofte går hjem med 10.000 skridt.
 • Eller dig, hvis organisation vil have gavn af inkluderende aktiviteter, der kan tilpasses den enkelte.

Du bliver en del af en bevægelse med andre ledere, som også vil udfordres på, hvordan tilsyneladende tilfældige gåture bliver til afgørende motivation og innovation.

Tænk, hvis du kunne opnå korte, men LANGT mere effektive møder. Tænk, hvis I altid havde åben dialog uden hierarki og som ligefrem opløste konflikter. Tænk, hvis du kunne lynudvikle ideer og originale løsninger.

Møder fastsat til en time tager typisk kun 45 min.

Få flere og bedre ideer. Du er 60% mere kreativ, når du går.

Oplev større personligt overskud. Den store ja-hat og den store pyt knap

Etablér nye og bedre relationer

10 -20 min i friskt tempo nulstiller hjernen = Øget hukommelse og koncentration

Gå hjem fra arbejde med lige så meget energi, som du mødte ind med!

Her er hvad du får

 • Et glasklart blik for at identificere sammenhænge, hvor du oplagt kan planlægge og afvikle gåture for kolleger og netværk.
 • Den nødvendige grundopskrift på de komponenter ENHVER gåtur SKAL indeholde for, at den bliver en succes.
 • Indsigt i, hvordan du holder tidsbesparende møder, der værner om jeres fordybelse og åbner for andre samtaler, end de ellers så fastlåste positioner.
 • Værktøjet til den effektive ”Problemløsende gåtur”, der giver mange flere bud på løsningsforslag, end du havde turde drømme om.
 • Retningsgivere på gående MUS-samtaler og inkluderende teambuilding, der til enhver tid vil få din medarbejder til at fortælle præcist, hvordan hun eller han har det.
 • Komplette how-do-opskrifter på, hvordan du konstruerer den optimale gåtur til sommerfesten, julefrokosten, konferencen, messen og andre aktuelle begivenheder.
 • Og så selvfølgelig et par værdifulde bonusting undervejs, men dem må du tilmelde dig for at få fingrene i.

Det vil sige, at du får alt, du skal vide, for at etablere en velfungerende, professionel gåkultur i din organisation – beskrevet i trin-for-trin guides, så du kan gå i gang med det samme.

Sådan foregår det

Onlineforløbet består af 10 moduler med 71 afsnit, der præsenterer teknikker, tips og aktiviteter til at få markant udbytte af den professionelle gåtur. Hvert afsnit varer 1-15 minutter.

Modul 1: Intro

Sådan indfører du gang og gående mødekultur – og derfor skal du. Du får en grundig indføring i onlineuniverset bag Brug Gåturen Professionelt, så du ved præcis, hvordan du gennemfører forløbet på den måde, der passer ind i din hverdag.

Modul 2: Udbytte

Intet er mere motiverende end at se resultater. Her kaster vi lyskeglen på alt det, du opnår med Brug Gåturen Professionelt. Du bliver præsenteret for forskning, og møder Henrik Olesen, direktør i pionérvirksomheden ITW GSE, der har indført gang i arbejdstiden.  

Modul 3: Forandringen

Nu ser vi din dag efter i sømmene og giver den gas med forandringerne. Du får indsigt i de processer og metoder, der skal til for at komme i mål. Fra du står op om morgenen, til du går i seng om aftenen.

Modul 4: Dig først

Gåture virker uskyldige, men det KAN være grænseoverskridende at gå i løbet af en arbejdsdag. Vi kigger på, hvordan du får gang til at blive en naturlig del af din hverdag, så du kan ”practice what you preach.” Det bliver nørdet, detaljeret og konkret. Allerede nu har du flyttet dig flere tusinde skridt.

Modul 5: Overfør til hverdagen

Udover spontane gåture lærer du at strukturere gåture. Din kalender bliver pakket med gående møder, og du får et værktøjsbælte til næsten altid at kunne finde tidspunkter og situationer, hvor det er en god idé at gå. 

Modul 6: Planen

Er det vigtigt, at du ved, hvor langt du kan gå på fem minutter, og at du kender ruterne til de superkorte, de lange og de meget lange møder? Det korte svar er ja. Efter modul 6 ved du hvorfor. Du får styr på din målsætning, og vi lægger en plan, så du når dine mål. Alle dage, uden undtagelse.

Modul 7: Adfærd

Hvilke barrierer står i vejen for varige ændringer i jeres hverdag – og hvordan justerer du på dem? Du arbejder med nudging på baggrund af nyeste adfærdsforskning, og gør jeres gå-kultur synlig, så alle – nærmest uden at tænke over det – går hver dag.

Modul 8: Det gående møde

Du lærer, hvordan du forbereder og afholder det gående møde, finder ruter, og hvad du skal tage højde for. Du får værktøjer til at justere møderammen, når du er alene, to og to, tre personer, og til at strukturere en gåtur med 50 personer, så alle får udbytte af turen.

Modul 9: Typer af gåture

Du bliver præsenteret for formål og udgaver af gåture, og hvornår du skal gøre brug af dem. Du får indgående indblik i Netværksgåtur, Stille gåtur, Teambuilding-gåtur, Power Walk, Problemløsende gåtur, Onboarding-gåtur og Aflæggelsesgåtur – og i at rammesætte den gåtur, der passer til lejligheden.

Modul 10: Bonus

Motiveres du af dit konkurrencegen? Her får du bonusværktøjet til at udfordre dig selv og dine kollegaer med Tæl Skridt kampagnen. Alle PDF’er på gåture-typer og forberedelse til det gående møde ligger her – klar til brug.

Efter onlineforløbet vil gang være en naturlig del af din og dine medarbejderes hverdag. Du vil have lært at holde tidsbesparende møder, mere åbne MUS-samtaler, effektiv netværksgang, teambuilding, hvor alle kan være med – og mange andre typer gåture.

Hvorfor skal jeg lære at lave gåture … det er vel bare at gøre det?

At du beslutter dig for at arbejde gående, er ikke det samme, som at du gør det – endsige får det integreret i din organisation. Langt fra.

Brug Gåturen Professionelt er som at gå til en diætist. ”Luk munden og let røven” og du vil tabe dig. Så enkelt ER det bare ikke. Som diætisten, arbejder du her med vaner og tankemønstre. Den tid, det tager dig at gennemse hvert modul, er ikke det, der gør, at du aktiverer dig selv og din organisation til at gå, mens I arbejder. Din sikkerhed for, at du får ført ambitionen ud i livet, er opgaverne undervejs. Rådgivning om løsninger på de benspænd, der opstår. Opmuntring, der får dig og dine medarbejdere i mål, fordi du bevarer energien. Og fordi du har gjort en investering med en deadline, vil du føle dig forpligtet og etablere vaner, der holder.

Så. Det allerførste skridt i denne proces er erkendelse – nu vil du ikke længere lade stå til. Nu vil du have en sund, stærk, intern organisationskultur, som giver menneskeligt overskud og oplevelsen af resultater.

Om 10 uger ved du præcis hvordan, hvor og hvornår du skal bruge gåturen professionelt

 • Du har adgang til Brug Gåturen Professionelt i et helt år. Et år giver dig god tid til at implementere alt i dit årshjul – og til at mærke den markante effekt af flere gåture.
 • Udviklingsforløbet ligger på onlineplatformen Simplero i et brugervenligt onlineunivers, hvor du har fuldstændig overblik over status og fremdrift. Du tilgår nemt Simplero via computer eller telefon.
 • Du får værdifuld og ligefrem online sparring en gang om ugen via Zoom. Her tjekker vi op på status, spørgsmål og eventuelle justeringer.
 • Du vælger selv dit tempo og kan tage et modul ad gangen, implementere inden du fortsætter og gå tilbage og repetere. Har du travlt i en uge? Tag et enkelt afsnit på 15 minutter om dagen. Har du bedre tid? Så tag et helt modul.
 • Du får adgang til en lukket Facebook-gruppe for deltagere på Brug Gåturen Professionelt, hvor der deles erfaring, viden og svar på spørgsmål.

Brug Gåturen Professionelt er baseret på to års udviklingsarbejde og syv års erfaring med afklaringsprocesser på gåkultur og værktøjer til gående møder.

Drømmen om at forvandle jeres interne møde- og organisationskultur starter her

Tilmeld dig i dag og gør gang og gående møder til en naturlig del af jeres hverdag!

Ja, tak – tilmeld mig Brug Gåturen Professionelt

Tilmeld

Overvejer du at investere i Brug Gåturen Professionelt

Men har du brug for svar på spørgsmål – eller vil du gerne tale med mig, før du træffer din endelige beslutning?

Send en mail om Brug Gåturen Professionelt til heidi@gaamigglad

Praktisk info

Målgruppe

Ledere fra organisationer i den private og offentlige sektor. Det gælder både afdelings- og teamniveau i salg/marketing, udvikling, økonomi, produktion, institutioner, HR-ansvarlig såvel som CSR-ansvarlige, der ser værdien i teambuilding med gåture som grundtanke.

Sted

Online i en app eller over nettet

Varighed

Forløbet består af 10 intensive moduler med 71 lærerige afsnit.

Antal deltagere

1 person pr. abonnement

Pris

19.650 ekskl. moms for adgang til en person i et år og mulighed for sparring 1 gang i ugen. Mulighed for ratebetaling, fx: 4 x 5.000 kr. Er du topmotiveret til at tage forløbet, men står du et sted i livet, hvor du ikke kan betale det fulde beløb? Så skriv til mig på heidi@gaamigglad.dk, så finder vi en løsning på det.

Et års adgang til forløbet Brug Gåturen Professionelt

19.650 kr. + moms Køb her

Et års adgang til forløbet Brug Gåturen Professionelt – Betal i 4 rater

5.000 kr. plus moms nu 3 rater med en måneds mellemrum af 5.000 kr. plus moms Din samlede pris er kr. 20.000 plus moms. Køb her

Info - PDF

Hent

Praktisk info

Målgruppe

Ledere fra organisationer i den private og offentlige sektor. Det gælder både afdelings- og teamniveau i salg/marketing, udvikling, økonomi, produktion, institutioner, HR-ansvarlig såvel som CSR-ansvarlige, der ser værdien i teambuilding med gåture som grundtanke.

Sted

Online i en app eller over nettet

Varighed

Forløbet består af 10 intensive moduler med 71 lærerige afsnit.

Antal deltagere

1 person pr. abonnement

Pris

19.650 ekskl. moms for adgang til en person i et år og mulighed for sparring 1 gang i ugen. Mulighed for ratebetaling, fx: 4 x 5.000 kr. Er du topmotiveret til at tage forløbet, men står du et sted i livet, hvor du ikke kan betale det fulde beløb? Så skriv til mig på heidi@gaamigglad.dk, så finder vi en løsning på det.

Et års adgang til forløbet Brug Gåturen Professionelt

19.650 kr. + moms Køb her

Et års adgang til forløbet Brug Gåturen Professionelt – Betal i 4 rater

5.000 kr. plus moms nu 3 rater med en måneds mellemrum af 5.000 kr. plus moms Din samlede pris er kr. 20.000 plus moms. Køb her

Produktblad - PDF

Hent