Konferencegåtur-med-Gå-Mig-Glad

Synes du også det er svært at bevare koncentrationen på en hel dag med konferencer?

Du får hele udbyttet med fra en konferencedag når du kommer ud og får frisk luft på en gåtur i pausen. Lad mig lave en gåtur til jer på jeres konference, så I får energi, skærpet hukommelse, øget koncentration, samvær og frisk luft. Er det en morgengåtur inden dagens læring, en stille gåtur på en dag med masser af snak, en power walki pausen eller teambuilding eller gruppearbejde der er brug for, så er jeg klar til at lave den tur, der passer til netop jeres program for dagen.

Jeg vil gerne lave et arrangement som passer perfekt til dig. Udfyld herunder så kontakter jeg dig. Du kommer ikke på liste til nyhedsbrev.
Fra Rengøringkone til Direktør i Gå Mig Glad

Kickstarter gåturen

konferencegåtur - teambuilding gåtur - Gå Mig Glad

Teambuilding gåturen

Konferencegåtur - Power Walk - Gå Mig Glad

Powerwalk

Konferencegåtur - Silent Walk - Gå Mig Glad

Stille gåtur

konferencegåtur - den problemløsende gåtur - Gå Mig Glad

Den problemløsende gåtur

Konferencegåtur - Det Gående Møde - Gå Mig Glad

Det gående møde

Kære Heidi Tusind tak for en dejlig tur ved Hindsgavls smukke natur. Det var en rigtig god måde at afslutte 7 timer stillesidende kursus i skattelovgivning. Jeg vil anbefale andre at bruge dig som et frisk pust på en kursus/konferencedag. Nu brugte vi dig som afslutning, men jeg tænker at vi en anden gang vil bruge dig umiddelbart efter frokost, eller ifm. emner hvor “walk and talk” er oplagt. Glad dag til dig Med venlig hilsen Marie Kock Pedersen Afdelingsleder økonomi & HR-chef KHL
Marie Kock Pedersen
Afdelingsleder økonomi & HR-chef, KHL