Iværksætteri: Drømme, succes & snubletråde

Kickstarterforedrag med garanti for masser af livskraft, inspiration og do’s & don’ts.

Øjenåbner-foredrag om vejen til at se muligheder for at komme ud at gå.

Et par kondisko, lidt vand og 5 kilometer

Inspirationsforedrag med Danmarks første professionelle walker.

Fra Rengøringskone til Direktør i ’Gå Mig Glad’

Foredrag med Danmarks første professionelle walker.

Heidi har været med ‘Bevæg dig for livet – Løb’ teamet på tur i forbindelse med inspirationsaftener for mennesker, der ønsker at starte et løbefællesskab op i eget lokalområde. I den forbindelse fortalte Heidi sin historie om, hvordan hun er gået fra Serviceassistent til professionel walker,, herunder gode råd og idéer til, hvad man skal og ikke skal gøre, når man vil inspirere andre mennesker. Historiefortællingen og de implicitte gode råd blev leveret på den mest inspirerende måde. Heidis fortælleform er enormt autentisk og fantastisk smittende. Heidis oplæg og bidrag på touren fik rigtig mange gode positive tilbagemeldinger. Så har du/I brug for en god historie om ‘at ting kan lade sig gøre’, er Heidi den rette.
Søren Simonsen
Visionsprogramleder - Løb hos DGI/DAF, DGI
Gå mig glad” er et fantastisk koncept! Vi har gået i flere tusinde år, men Heidi har nytænkt måden at bruge gåture på… Netværk, motion og frisk luft giver nye spændende muligheder.
Gert Rune
Foredragsholder
Heidi er en super passioneret og engerret person som brander for det hun laver. Efter at have været til foredrag ved hende ang. rejsen at gå fra “fra rengøringskone til direktør”, fik man et tydeligt billedet på hvordan hun agere i sit arbejde og hvordan hun se store ting i fremtiden for hendes virksomhed. At høre hendes historie var både spændene og motiverende! Jeg kan stærkt anbefale at benytte en af Heidi’s produkter i hendes virksomhed – Gå mig glad.
Tue Bjørn Nielsen
Consultant, Development Engineer
Foredrag - Gå Mig Glad
Gå Mig Glad - foredrag

Mangler du et humorfyldt og energisk foredrag, tilbyder Heidi Møller fra Gå Mig Glad følgende foredrag: • Fra rengøringskone til direktør i Gå Mig Glad • Et par kondisko, lidt vand og 5 kilometer • Ledig? Sluk for den store GPS og kom i job! • Iværksætteri: drømme, succes og snubletråde

Foredragsholder Heidi Møller (født 1973), professional walker og stifter af ’Gå Mig Glad’. Heidi’s historie spænder fra tidligere serviceassistent med det sorte bælte i buffet –til succes som utraditionel selvstændig. Hun begyndte at gå i maj 2015. Siden da har hun stået på egne ben, hvor omdrejningspunktet har været netværksgåture, konferencegåture, events, workshops og foredrag.

Heidi er et menneske uden filter. Det er dét, der gør hende til sådan en rummelig og jordnær facilitator. Desuden er hun gjort af lige dele jysk parcelhuskultur og initiativrig fællesskabstradition, og hun interesserer sig for det meste, undtaget måske ikke så meget for science fiction, pensionsopsparinger og tofu.

Mød Heidi Møller til et humørfyldt og energigivende foredrag, der føles ligesom at følges med en virkelig aktiv ven –der både slår kolbøtter, løber væk fra stien og bliver klogere undervejs.

Jeg laver gerne et arrangement som passer perfekt til dig. Udfyld herunder så kontakter jeg dig. Du kommer ikke på liste til nyhedsbrev.