Et foredrag man aldrig glemmer

Mangler du et humorfyldt og energisk foredrag, tilbyder Heidi Møller fra Gå Mig Glad følgende foredrag: • Fra rengøringskone til direktør i Gå Mig Glad • Et par kondisko, lidt vand og 5 kilometer • Ledig? Sluk for den store GPS og kom i job! • Iværksætteri: drømme, succes og snubletråde

Foredragsholder Heidi Møller (født 1973), professional walker og stifter af ’Gå Mig Glad’. Heidi’s historie spænder fra tidligere serviceassistent med det sorte bælte i buffet –til succes som utraditionel selvstændig. Hun begyndte at gå i maj 2015. Siden da har hun stået på egne ben, hvor omdrejningspunktet har været netværksgåture, konferencegåture, events, workshops og foredrag.

Heidi er et menneske uden filter. Det er dét, der gør hende til sådan en rummelig og jordnær facilitator. Desuden er hun gjort af lige dele jysk parcelhuskultur og initiativrig fællesskabstradition, og hun interesserer sig for det meste, undtaget måske ikke så meget for science fiction, pensionsopsparinger og tofu.

Mød Heidi Møller til et humørfyldt og energigivende foredrag, der føles ligesom at følges med en virkelig aktiv ven –der både slår kolbøtter, løber væk fra stien og bliver klogere undervejs.

Hør hvad andre siger om foredrag

“Samarbejder du med Heidi Møller og Gå mig glad får du ikke blot en gåtur med frisk luft og god motion. For Heidi smitter! Hun skaber energi, hun skaber nye idéer, og så er hun super god til sparring. Så ikke nok med, at du får alle fordelene ved selve gåturen. Du får også mulighed for at eksekvere nye tiltag, du får mulighed for at skabe et stærkere netværk blandt deltagerne, og får du idéer til at vinkle din event lige præcis, så det matcher din målgruppe. Kan virkelig anbefale at tage en kop “kaffe to go” med Heidi – det kan der komme noget rigtig godt ud af.”

Kampagner og kommunikation, Teknik & Miljø, Vejen Kommune

“Heidi har været med ‘Bevæg dig for livet – Løb’ teamet på tur i forbindelse med inspirationsaftener for mennesker, der ønsker at starte et løbefællesskab op i eget lokalområde. I den forbindelse fortalte Heidi sin historie om, hvordan hun er gået fra Serviceassistent til professionel walker,, herunder gode råd og idéer til, hvad man skal og ikke skal gøre, når man vil inspirere andre mennesker. Historiefortællingen og de implicitte gode råd blev leveret på den mest inspirerende måde. Heidis fortælleform er enormt autentisk og fantastisk smittende. Heidis oplæg og bidrag på touren fik rigtig mange gode positive tilbagemeldinger. Så har du/I brug for en god historie om ‘at ting kan lade sig gøre’, er Heidi den rette.”

Visionsprogramleder, Løb hos DGI/DAF, DGI

“Gå mig glad” er et fantastisk koncept! Vi har gået i flere tusinde år, men Heidi har nytænkt måden at bruge gåture på… Netværk, motion og frisk luft giver nye spændende muligheder.”

Foredragsholder,

“Heidi er en super passioneret og engerret person som brander for det hun laver. Efter at have været til foredrag ved hende ang. rejsen at gå fra “fra rengøringskone til direktør”, fik man et tydeligt billedet på hvordan hun agere i sit arbejde og hvordan hun se store ting i fremtiden for hendes virksomhed. At høre hendes historie var både spændene og motiverende! Jeg kan stærkt anbefale at benytte en af Heidi’s produkter i hendes virksomhed – Gå mig glad.”

Consultant, Development Engineer