pris - Gå Mig Glad - gåtur - gå
Genbrug

211. tirsdagstur – pris: en gåtur

Noget for dig?
Kan du forestille dig at sælge noget med teksten, Pris: en gåtur? Der er mange salgs sider på nettet og jeg ved ikke om man kan bruge den pris, eller om der skal stå gratis hvis ikke der er penge i prisen.

Det fungerede godt for mig for jeg har fået fire gange så meget for min stol som jeg turde håbe på for jeg har fået fire gåture.

Læs mere »
Gå - gåtur - Gå Mig Glad - drop
Gå ture

210. tirsdagstur – drop gåturen

Økonomiser med dine skridt
Hvis du ved du skal sidde ned hele dagen, så kan du starte med at gå en tur inden, og så kan du planlægge at gå efter du har spist aftensmad.

Jeg går gerne en tur efter hvert måltid -fordi det er sundt siger Bente Klarlund Pedersen, og når jeg så kommer til aftensmaden så kan jeg se hvilken rute jeg skal på, alt efter hvor mange skridt jeg mangler.

Læs mere »
gå - Gå Mig Glad - gåtur - lever
Livsstil

209. tirsdagstur – To måder at leve godt på

Min pointe er at der skal være balance i tingene. Du kan ikke kun gøre de ting du nyder som at ligge på sofaen og se tv, spise god mad med vin til, tage en kop kaffe på terrassen og i det hele taget bare nyde, du er også nød til at bruge din krop og være i god form.

Læs mere »
gå - gåtur - Gå Mig Glad - svært - energi - sundhed - fællesskab
Gå ture

208. tirsdagstur – Hold op hvor er det svært

Det der kan motivere mig er forbrændingen. At komme af med nogle kalorier. Du forbrænder lige så meget ved at gå som ved at løbe og det har DGI skrevet om i Vores Puls. 

En anden ting som jeg også ved, er at jeg får mere energi af at gå en tur. Jeg VED at jeg har mere energi når jeg kommer hjem end da jeg gik. 

Læs mere »
chokolade - 50 kg. - gå - gåtur - Gå Mig Glad
Gå ture

207. tirsdagstur – Historien om 50 kg, der gik deres vej

Nu har jeg tabt 50 kg. Og det er ved at sætte det ene ben foran det andet. Og så har jeg registreret mit kalorieindtag og -forbrænding ved gåturene for at vide konkret, hvad et måltid indeholder, hvad et stykke (eller 4) chokolade gemmer på osv., men INGEN forbud.

Læs mere »
fællesskab - Gå Mig Glad - gå - gåtur - Coop
Livsstil

206. tirsdagstur – sådan kom der et fællesskab

“Enten så udvikler vi byen, eller også så lader vi den blive afviklet.” Når nogen tager initiativ i Hovborg, så bliver der bakket op. Og 75 borgere er mødt op til koteletter i fad, et glas vin og en anledning til at vende verdens situationen med naboerne.

Læs mere »
Gå Mig Glad - Natur - gåtur - mikroeventyr
Gå ture

205. tirsdagstur – mikroeventyr i naturen v/Maria Rømer

Næste morgen pakkede jeg mine ting og gik en utrolig smuk tur gennem skoven et par timer, inden mødestart kl. 9. Jeg fulgte stien langs kysten rundt om halvøen. Den fred og ro der er i skoven tidligt om morgenen, hvor fuglene fløjter og vinden blæser i træerne, er ubeskrivelig.

Læs mere »
tilflytter tips - gåtur - gå - Gå Mig Glad
Tips og triks

202. tirsdagstur – Tilflytter tips ønskes

Tilflytter og ingen venner
Vi er lige flyttet og det er 11 år siden jeg flyttede sidst og det var vel at mærke bare fra den ene ende af byen til den anden. Nu er jeg flyttet til en ny by og kender ganske få der.

Læs mere »
gå - gåtur - Gå Mig Glad - sådan en der -
Livsstil

198. tirsdagstur – sådan er du…

Skal jeg have et jakkesæt? Måske en lille nederdel? Skal jeg altid have vandrestøvler på? Kan jeg komme i regntøj og med cykel hjelm i hånden? Helt ærligt så var det et stort problem og jeg var vildt usikker. Ind til jeg en dag besluttede mig for at være mig selv og gøre det jeg havde lyst til den enkelte dag. Somme tider har jeg pænt tøj på, andre gange jeans og t-shirt med vandresko. Jeg gør det jeg har lyst til.

Læs mere »
Gå Mig Glad - gåtur og kreativitet - gå - gåtur - går
Gå ture

195. tirsdagstur – Gåture og kreativitet v/Gitte Stounberg

Jeg sætter en intention for min gåtur.

Vælger et emne, et projekt, en tekst, en udfordring eller hvad jeg nu har brug for at tænke over.

Og så går jeg. Tænker og skriver ned, når der kommer nogle gode tanker, som jeg ikke må glemme igen. Og så tænker jeg videre. Går indtil jeg ikke gider mere. Og så er jeg klar til at arbejde, når jeg kommer hjem.

Læs mere »
Gå Mig Glad - gåtur - gå - ved
Livsstil

179. tirsdagstur – hvad ved du? Resten vil vise sig…

Du skal vide at du ikke ved det – endnu
Sommetider tror vi at vi ved en masse. I virkeligheden ved vi kun ganske lidt, og resten viser sig. For mange år siden besøgte jeg en klog kone fordi jeg var frustreret over en masse ting. Hun sad helt roligt og sagde

Læs mere »