SMIL & GÅ /af Sisse Fisker – 273. tirsdagstur

Jeg ELSKER at gå!

I mit job i SMILfonden går jeg tit på trapperne på Rigshospitalet. Her møder jeg Søren Kierkegaards gamle citater, som stadig er fantastiske den dag i dag. På væggene op til børneafdelingerne står der:

”Tab for alt ikke lysten til at gå: Jeg går mig hver dag det daglige velbefindende til. Og går fra enhver sygdom; Jeg har gået mig mine bedste tanker til. Og jeg kender ingen tanke så tung, at man jo ikke kan gå fra den” – ”Når man således bliver ved med at gå, så går det nok.”

Lige præcis på hospitalet giver ordene ekstra meget mening. Her kæmper børn og forældre med alvorlige sygdomme, og dagene går lukket inde på en stue uden frisk luft og gåture.

Jeg har selv kæmpet med sygdom og været invalideret af en svær ryglidelse. Jeg har været indlagt og er blevet opereret, og jeg har drømt om lange, smertefrie gåture, mens jeg lå stille på hospitalet og sofaen derhjemme.

Efter min operation i 2016 var min genoptræning at gå. Først 10 skridt, så 100 meter, så en kilometer og et år senere kunne jeg uden smerter gå et halv maraton. Hvert fremskridt var en sejr, og i dag elsker jeg stadig hver eneste af mine daglige gåture. Jeg går alene og jeg går i fællesskab med andre.

På mine gåture får jeg altid mine bedste ideer. Mange af SMILfondens aktiviteter er udtænkt på gåture ved Vesterhavet, rundt om Furesøen eller på vandrestier i udlandet. Ideen til sommercamps for syge børn, til julemissioner og fester på hospitalerne og til et rekreationshus for pressede familier er alle født på en gåtur. Som Kierkegaard skriver så bliver jeg ved med at gå, for så går det nok.

Og altid med et SMIL på læben

Tusinde tak for historien Sisse. Den er meget inspirerende.

Har du også lyst til at gå en halv maraton eller 10 km. eller 5 km. så har du muligheden til KOLDING GÅR søndag den 27/8 2023. KOLDING GÅR er en gå-event som Kristina Extreme Running og jeg holder hvert år. I år har vi 1.000 startnumre til salg. Så du kommer til at gå med en masse skønne mennesker.

Du får startnummer, Gym-bag fuld af gaver, medalje i mål, highfives af vores seje CREW og god stemning på pladsen. Alle ruter er i super smuk natur. Alle ruter er mærket op med små flag som viser vej.

Vi kunne ikke lave KOLDING GÅR, uden vores sponsorer. Martinsen revision og rådgivning er vores hoved sponsor, Ewii er vores medalje sponsor og har vi Fynske Bank og Kaiser Kaffe som sponsor og begge to er til stede på pladsen på dagen.

På pladsen er også Diætisthuset hvor du kan få en gratis kropsanalyse. Mormors stue kommer og sælger mad og på OK s stand kan du vinde præmier.

Du kan læse mere og booke startnummer fra 80 kr. på Sportstiming.dk

Har du lyst til at være med i vores team af seje folk i vores CREW så meld dig ind i vores Facebook gruppe CREW KOLDING GÅR her. Du kommer ind i et fedt fællesskab og er med til at afvikle et stort lokalt socialt arrangement. Vi vil elske at have dig med. Du skal hjælpe til med afviklingen af KOLDING GÅR. Det kan være at stå på en post med vand og give high-fives, dele gym-bags ud, sætte op og pille ned.

Tusinde tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Gå-hilsner

Heidi

I alle mine oplæg og foredrag er der altid en gåtur i programmet. Book et foredrag eller en netværksgåtur til jeres næste arrangement.

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.