Netværksgåtur

Kontakt formular netværksgåtur

Skal jeres næste netværksmøde være gående?
En netværksgåtur starter med en præsentations runde og derefter er der en som får lidt mere taletid for at fremlægge sit dilemma, en problemstilling eller andet som man gerne vil have at vi diskuterer, finder løsninger på.
På gåturen går vi 2 og 2, og skifter makker under vejs. Når vi kommer tilbage giver vi feedback til den der stillede dilemmaet. Dette er en meget effektiv mødeform hvor man får SÅ meget med hjem da man deler sit dilemma med professionelle folk og får professionel feedback. Du er 60% mere kreativ når du går end når du sidder, derfor giver denne mødeform altid gode løsninger til problemstillinger.
For mere information kontakt Heidi på 22 4000 22 eller heidi@gaamigglad.dk

Jeg har lært Heidi Møller at kende i forbindelse med mit arbejde. Heidi har en behagelig og tillidsvækkende personlighed, og det brænder igennem i hendes arbejde. Gå Mig Glad, er et fantastisk koncept hvor man igennem fysisk aktivitet får en anderledes og mere konstruktiv dialog. Heidi er god til at styre processen så alle er med i dialogen, og så alle får rørt sig. Jeg vil gerne give Heidi mine bedste anbefalinger og jeg glæder mig til at følge hende i fremtiden.

Del