Netværksgåtur-med-Gå-Mig-Glad

Skal jeres næste netværksmøde være gående?

En netværksgåtur starter med at to personer får 5 – 10 minutter til at fremlægge et dilemma, en problemstilling eller andet, som man gerne vil have at vi diskuterer og finder løsninger på.

På gåturen går vi to og to, og skifter makker undervejs –Heidi sørger for at alle får gået med nogle forskellige. Når vi kommer tilbage, giver vi feedback til den der pitchedesin idé.

Dette er en meget effektiv mødeform hvor man får rigtig meget med hjem da man får mulighed for at pitchesin ide til professionelle folk der giver feedback.

Du er 60 % mere kreativ når du går end når du sidder ned, derfor giver denne mødeform altid gode løsninger til problemstillinger.

Jeg vil gerne lave et arrangement som passer perfekt til dig. Udfyld herunder så kontakter jeg dig. Du kommer ikke på liste til nyhedsbrev.
Jeg har lært Heidi Møller at kende i forbindelse med mit arbejde. Heidi har en behagelig og tillidsvækkende personlighed, og det brænder igennem i hendes arbejde. Gå Mig Glad, er et fantastisk koncept hvor man igennem fysisk aktivitet får en anderledes og mere konstruktiv dialog. Heidi er god til at styre processen så alle er med i dialogen, og så alle får rørt sig. Jeg vil gerne give Heidi mine bedste anbefalinger og jeg glæder mig til at følge hende i fremtiden.
Trille Nikolajsen - Gå Mig Glad
Trille Nikolajsen
Udviklings konsulent / projektleder KFUM's Sociale Arbejde ledelses Akademiet Lillebælt, KFUM's Sociale Arbejde