Netværksgåtur med Gå Mig Glad

Vi er alle sammen 60% mere kreative, når vi går, end når vi sidder ned.

Derfor er en netværksgåtur med Gå Mig Glad en effektiv mødeform, der altid giver gode løsninger til aktuelle problemstillinger. Alle får rigtig meget med hjem – ikke mindst fordi man får mulighed for at pitche idéer overfor mennesker, der giver professionel feedback.

En netværksgåtur starter med, at to personer får 5–10 minutter til at fremlægge et dilemma, en problemstilling eller andet, som I gerne vil have, at vi diskuterer og finder løsninger på.

På gåturen går vi to og to, og skifter makkere undervejs. Jeg sørger for, at alle får gået med nogle forskellige. Når vi kommer tilbage, giver vi feedback til dem, der pitchede deres idé.

Hør hvad andre siger om netværksgåtur

“Jeg har lært Heidi Møller at kende i forbindelse med mit arbejde. Heidi har en behagelig og tillidsvækkende personlighed, og det brænder igennem i hendes arbejde. Gå Mig Glad, er et fantastisk koncept hvor man igennem fysisk aktivitet får en anderledes og mere konstruktiv dialog. Heidi er god til at styre processen så alle er med i dialogen, og så alle får rørt sig. Jeg vil gerne give Heidi mine bedste anbefalinger og jeg glæder mig til at følge hende i fremtiden.”

Udviklings konsulent / projektleder, KFUM’s Sociale Arbejde

“En kæmpe tak skal lyde til Heidi fra Gå Mig Glad.Heidi var hyret til et “gå-indslag” på vores ryste-sammen weekend ved opstart af den nye sæson på Team Rynkeby Trekanten. Heidi er en sprudlende person, som formår at engagere deltagerne på hendes events, på kryds og tværs af alder og køn. Ønsket var ikke bare fysisk aktivitet, men i høj grad også et ønske om hjælp til at sætte tankerne i gang hos deltagerne – tanker om hvad de personligt ønsker at opnå med sæsonen og endnu vigtigere, hvad de vil bidrage med i sæsonen, som kulminerer med cykelturen til Paris. Det lykkedes helt konkret med nedskrevne målsætninger fra hver enkelt deltager. Sidegevinsten er den sociale effekt – en gåtur med Heidi skaber sammenhold! Det bedste anbefalinger til Heidi! “

Team Manager, Kaptajn, Team Rynkeby Trekanten, Team Rynkeby Trekanten

“Kære Heidi Tusind tak for en dejlig tur ved Hindsgavls smukke natur. Det var en rigtig god måde at afslutte 7 timer stillesidende kursus i skattelovgivning. Jeg vil anbefale andre at bruge dig som et frisk pust på en kursus/konferencedag. Nu brugte vi dig som afslutning, men jeg tænker at vi en anden gang vil bruge dig umiddelbart efter frokost, eller ifm. emner hvor “walk and talk” er oplagt. Glad dag til dig Med venlig hilsen Marie Kock Pedersen Afdelingsleder økonomi & HR-chef KHL”

Afdelingsleder økonomi & HR-chef, KHL