Netværksgåtur-med-Gå-Mig-Glad

Skal jeres næste netværksmøde være gående?

Vi er alle sammen 60% mere kreative, når vi går, end når vi sidder ned.

Derfor er en netværksgåtur med Gå Mig Glad en effektiv mødeform, der altid giver gode løsninger til aktuelle problemstillinger. Alle får rigtig meget med hjem – ikke mindst fordi man får mulighed for at pitche idéer overfor mennesker, der giver professionel feedback.

En netværksgåtur starter med, at to personer får 5–10 minutter til at fremlægge et dilemma, en problemstilling eller andet, som I gerne vil have, at vi diskuterer og finder løsninger på.

På gåturen går vi to og to, og skifter makkere undervejs. Jeg sørger for, at alle får gået med nogle forskellige. Når vi kommer tilbage, giver vi feedback til dem, der pitchede deres idé.

Jeg laver gerne et arrangement som passer perfekt til dig. Udfyld herunder så kontakter jeg dig. Du kommer ikke på liste til nyhedsbrev.

Jeg har lært Heidi Møller at kende i forbindelse med mit arbejde. Heidi har en behagelig og tillidsvækkende personlighed, og det brænder igennem i hendes arbejde. Gå Mig Glad, er et fantastisk koncept hvor man igennem fysisk aktivitet får en anderledes og mere konstruktiv dialog. Heidi er god til at styre processen så alle er med i dialogen, og så alle får rørt sig. Jeg vil gerne give Heidi mine bedste anbefalinger og jeg glæder mig til at følge hende i fremtiden.
Trille Nikolajsen - Gå Mig Glad
Trille Nikolajsen
Udviklings konsulent / projektleder KFUM's Sociale Arbejde ledelses Akademiet Lillebælt, KFUM's Sociale Arbejde