Netværksgåtur med Gå Mig Glad

Vi er alle sammen 60% mere kreative, når vi går, end når vi sidder ned.

Derfor er en netværksgåtur med Gå Mig Glad en effektiv mødeform, der altid giver gode løsninger til aktuelle problemstillinger. Alle får rigtig meget med hjem – ikke mindst fordi man får mulighed for at pitche idéer overfor mennesker, der giver professionel feedback.

En netværksgåtur starter med, at to personer får 5–10 minutter til at fremlægge et dilemma, en problemstilling eller andet, som I gerne vil have, at vi diskuterer og finder løsninger på.

På gåturen går vi to og to, og skifter makkere undervejs. Jeg sørger for, at alle får gået med nogle forskellige. Når vi kommer tilbage, giver vi feedback til dem, der pitchede deres idé.

Hør hvad andre siger om netværksgåtur

“Jeg har lært Heidi Møller at kende i forbindelse med mit arbejde. Heidi har en behagelig og tillidsvækkende personlighed, og det brænder igennem i hendes arbejde. Gå Mig Glad, er et fantastisk koncept hvor man igennem fysisk aktivitet får en anderledes og mere konstruktiv dialog. Heidi er god til at styre processen så alle er med i dialogen, og så alle får rørt sig. Jeg vil gerne give Heidi mine bedste anbefalinger og jeg glæder mig til at følge hende i fremtiden.”

Udviklings konsulent / projektleder, KFUM’s Sociale Arbejde