Mangler du inspiration til at aktivere og engagere dine studerende, elever eller kolleger?

Heidi tilbyder en workshop af tre timers varighed hvor du får gode råd og værktøjer til at indtænke gåture i din hverdag.

Heidi vil lære jer internt i virksomheden at bruge gåture i jeres hverdag. Og også hvordan man kan lave team building med gåture som grundtanke.

Gåture giver nemlig øget koncentration og I lærer hinanden at kende på en ny og kreativ måde.

I lærer at kende til gåture, som kan anvendes i virksomheden fordi I på dagen med workshoppen, selv kommer ud og planlægger gåture. I kommer altså til at deltage aktivt og skal ikke kun sidde stille og lytte efter. I skal selv ud at planlægge gåturene og afholde dem for jeres kolleger.

Når du går hjem fra workshoppen er du helt klædt på til at gå hjem og lave dine egne gåture. Du har arbejdet med dine ideer til din virksomhed og har været ude og gå for at prøve konceptet af. Du vil være klar til at hente energi, koncentration og skabe gode relationer via dine gåture.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig med DINE ture til din virksomhed.

Antal deltagere: maks. 20 personer.

Jeg vil gerne lave et arrangement som passer perfekt til dig. Udfyld herunder så kontakter jeg dig. Du kommer ikke på liste til nyhedsbrev.
I Gademix kan vi varmt anbefale Heidi, fordi hun har motiveret og inspireret os til at lave vores egen gåklub for børn og unge. Heidi viste en god evne til at “skæddersy” en workshop i samarbejde os, og vi er fuldt ud tilfredse med resultatet. Heidi guidede os trygt gennem workshoppen og sikrede at vi blev inddraget med vores ideer og at det blev brugbart og tilpasset vores hverdag. Heidi er god til at lytte, være nærværende og på samme tid give sine ideer og erfaringer videre. Det betyder for os, at vi nu har en gåklub, hvor vi på en hyggelig måde får mere snak, motion og en god stemning.
Viktor Lindholm Jacobsen
Konsulent, KFUM og KFUK