Mangler du inspiration til at aktivere og engagere dine kolleger, elever eller jeres nærmiljø?

At gå sammen, skulder ved skulder, nedbryder siloer, og giver en ligeværdig kommunikation på tværs af en organisation.

Lad dine medarbejdere gå 10 minutter, og du får en times arbejdskraft tilbage. Det svarer til en return on investment på 600%. At gå sænker stress, nedsætter sygefravær, løser konflikter, øger koncentrationen og hukommelsen, og gør dig langt mere kreativ, end når du sidder stille.

På det personlige plan tæller to skridt også. Hvornår kan du gøre noget gående i din egen hverdag – gå med børnene, bruge printeren på 2. sal, tage trappen i stedet for elevatoren, parkere lidt længere væk?

Det er temaet på workshoppen med Gå Mig Glad.

Efter workshoppen er du klædt på til at planlægge gåture og afholdes dem for kolleger. Du har arbejdet med dig selv og din tilgang til hverdagen, fået idéer til din virksomhed, og været ude og prøve konceptet af. Du er også klar til at hente energi, koncentration og skabe gode relationer via dine gåture.

Sådan foregår workshoppen:

 • Vi mødes i mødelokalet.
  Deltagermateriale – mappe med kuglepen, gå-kontrakt, notesbog og kuvert med overraskelse – ligger klar.

 • Kort introduktion: Præsentation og peptalk
  ”Man taler så godt, når man går,” siger vi. Men hvorfor skal vi gå? Hvad giver det os som kollegaer? Hvordan kan du indtænke gåture i din hverdag?

 • Faciliteret 20 minutters gåtur (I alt 30 min.)
  Opstilling to og to på en række. Først går vi i stilhed, så vi kan være med egne tanker. Gå-emne: ”Hvornår kan du gøre noget anderledes og få flere skridt i din hverdag – fra du står op om morgenen, til du går i seng om aftenen?”
  Jeg sikrer nye gå-makkere i flere omgange – hver gang deles samme gå-emne.

 • Fælles opsamling i mødelokale
  Deltagerne skriver de ting, de fandt ud af på gåturen i deres notesbog og i fuldstændig stilhed. Herefter deler alle – på tur – én ting i plenum, indtil alle oplever at have sagt det vigtigste.

 • Test af idéer
  De ting fra plenum, som er arbejdsrelaterede, skal nu afprøves i grupper – fx at tage trappen i stedet for elevatoren. At holde mødet gående. Der aftales tidspunkt for, hvornår vi er tilbage.

 • Fælles opsamling i mødelokale
  Forhindringer, frustrationer og erfaringer fra de forskellige test deles i plenum. Jeg giver gode råd og værktøjer, og vi finder nye løsninger sammen.

 • Udfyldelse af personlig Gå-kontrakt
  Hvad er mine mål – skridt/minutter/kalorier? Har jeg brug for en gå-ven? Mangler jeg udstyr? Forhindringer – hvad skal der til? Alle deltagere underskriver deres egen Gå-kontrakt.
 • Overraskelse og sang
  Vi åbner kuverter med overraskelse, der styrker fællesskabet. Workshoppen rundes af med en sang.

Der er mulighed for at tilkøbe en opfølgningspakke på workshoppen á 6 x 1½ time. Alternativt enkelte gange med facilitering – Hvad går godt/skidt/forhindringer?

Praktisk info om workshoppen:

 • Målgruppe:
  Workshoppen er velegnet på virksomhedsniveau, afdelingsniveau og teamniveau (salg/marketing, udvikling, økonomi, produktion, institutioner) såvel som CSR-ansvarlige, der ser værdien i teambuilding med gåture som grundtanke.
 • Sted: Din virksomhed/institution
 • Varighed: 3 timer / fx kl. 9.00-12.00, kl. 15.00-18.00 eller kl. 16.00-19.00
 • Antal deltagere: 20 personer
 • Påklædning: Workshoppen omfatter en gåtur, og vi går uanset vejret (undtagen ved lyn). Klæd dig på til at komme ud og gå. Medbring måske paraply?
 • Pris: 18.800 ex. moms + kørsel. Deltagerne bruger skridttællere på arbejdet hver dag i en uge, og igen hver dag i en uge efter workshoppen. Derefter måles effekten.
 • 100% elektronikfrit! Workshoppen er analog og afholdes med slukkede mobiltelefoner.

Forudsætning:

Nærmeste leder SKAL deltage (overvej evt. en leder-workshop). Workshoppen er for ALLE, der har lyst til at deltage. Medarbejdere med armene over kors skal nok blive inspireret sidenhen.

Tiden efter den store workshopdag:

Opfølgningssession, der holder ild i motivationen   

Det er muligt at tilkøbe en opfølgningssession på workshoppen, når hverdagen indhenter jer på jeres motivation. Her kommer jeg igen med ud på gåtur, og faciliterer med nye samtaleemner og inspiration til at lægge honningdepoter ud i fremtiden. Vi gør samtidig status på, hvad der fungerer godt og skidt – og hvilke forhindringer I oplever på at indfri jeres personlige gå-kontrakt.

Enkelte opfølgningssessioner (1 x 1½ time)                     9.400 kr.

Opfølgningspakke (6 x 1½ time) – SPAR 6.400 kr.         50.000 kr.     

Kontakt

Jeg laver gerne en workshop, som passer perfekt til dig. Udfyld herunder, så kontakter jeg dig. Du kommer ikke på liste til nyhedsbrev.

Book også et foredrag med Heidi og blive inspireret til at gå hver dag og få en mere aktiv hverdag. 

Heidi har også et foredag målrettet virksomheder. 

I Gademix kan vi varmt anbefale Heidi, fordi hun har motiveret og inspireret os til at lave vores egen gåklub for børn og unge. Heidi viste en god evne til at “skæddersy” en workshop i samarbejde os, og vi er fuldt ud tilfredse med resultatet. Heidi guidede os trygt gennem workshoppen og sikrede at vi blev inddraget med vores ideer og at det blev brugbart og tilpasset vores hverdag. Heidi er god til at lytte, være nærværende og på samme tid give sine ideer og erfaringer videre. Det betyder for os, at vi nu har en gåklub, hvor vi på en hyggelig måde får mere snak, motion og en god stemning.
Viktor Lindholm Jacobsen
Konsulent, KFUM og KFUK