Gå Mens Du Arbejder

Onlineforløb for medarbejdere med (alt for) stillesiddende job
Gå Mens Du Arbejder

Oplev gåture, der giver dig energi, styrker dine relationer og gør dig mere produktiv

Uanset om vi drømmer om en mindre stresset og tempofyldt hverdag, så er den formentlig kommet for at blive. Det kalder på nye arbejdsværktøjer, der hiver os ud af hovedet og ned i kroppen – og som bruger naturen og bevægelse til netop det.

Ikke desto mindre kan det være udfordrende at implementere konkrete ændringer.

Måske har du allerede afsat 10 minutter af din frokostpause til en gåtur, men resten af dagen består stadig hovedsageligt af stillesiddende arbejde?

Måske er du stødt på forhindringer, når du har forsøgt at omsætte en intention om gående møder til virkelighed?

På Gå Mens Du Arbejder får du værktøjer til at indarbejde langtidsholdbare vaner på gang og gående møder. sker der noget. Med din koncentration, energi og kommunikation.

Brug Gåturen Professionelt er et intenst onlineforløb for dig, der:

 • Har brug for redskaber til at knække koden på ineffektive møder, så du får langt mere ud af din tid ved forretningsudvikling, projektmøder, netværksmøder, teambuilding og personalemøder.
 • Med god samvittighed vil kunne gå hjem med energi til familien, fordi du har været aktiv i arbejdstiden og ofte går hjem med 10.000 skridt.
 • Eller dig, hvis organisation vil have gavn af inkluderende teambuilding uden koordinering, der kan tilpasses den enkelte.

Tænk, hvis du kunne opnå korte, men LANGT mere effektive møder. Tænk, hvis du altid havde åben dialog uden hierarki og som ligefrem opløste konflikter. Tænk, hvis du kunne lynudvikle ideer og originale løsninger.

Møder fastsat til en time tager typisk kun 45 min.

Få flere og bedre ideer. Du er 60% mere kreativ, når du går.

Oplev større personligt overskud. Den store ja-hat og den store pyt knap

Etablér nye og bedre relationer

10 -20 min i friskt tempo nulstiller hjernen = Øget hukommelse og koncentration

Gå hjem fra arbejde med lige så meget energi, som du mødte ind med!

Her er hvad du får

 • Et klart blik for at identificere sammenhænge, hvor du let kan planlægge og gennemføre gåture for kolleger og netværk.
 • Den nødvendige grundopskrift på et gående møde, som du kan bruge uanset, om du går med en kollega, kunde, samarbejdspartner eller netværkskollega.
 • Værktøjer til hvordan du altid, på et hvilket som helst tidspunkt og enhver situation, kan få en gåtur til at passe ind.
 • Evnen til at vælge ruter som passer præcis til det gående møde du skal holde. Om det er 10 minutter, en halv time eller det længere møde på en time.
 • Gennemgang af, hvordan indretning med adfærdsdesign gør en verden til forskel på, hvor mange skridt du nemt kan få.
 • De tre topvindere til at motivere dig til at gå hver dag – og hvordan du bruger dem.
 • Og så selvfølgelig et par værdifulde bonusting undervejs, men dem må du tilmelde dig for at få fingrene i.

Med andre ord får du alt, du behøver for at etablere en velfungerende og professionel gåkultur – beskrevet i trin-for-trin vejledninger, så du kan komme i gang med det samme.

Sådan foregår det

Onlineforløbet består af 8 moduler med 44 afsnit, der præsenterer teknikker, tips og aktiviteter til at få markant udbytte af den professionelle gåtur. Hvert afsnit varer 1-15 minutter.

Modul 1: Intro

Sådan indfører du gang og gående mødekultur – og derfor skal du. Du får en grundig indføring i onlineuniverset bag Gå Mens Du Arbejder, så du ved præcis, hvordan du gennemfører forløbet på den måde, der passer ind i din hverdag.

Modul 2: Udbytte

Intet er mere motiverende end at se resultater. Her kaster vi lyskeglen på alt det, du opnår med ’Gå Mens Du Arbejder’. Du bliver præsenteret for forskning, og får et indblik i, hvad der er normalt at gå og hvor lidt vi i almindelighed går i dag.

Modul 3: Dig først

Nu ser vi din dag efter i sømmene, og giver den gas med forandringerne. Du får indsigt i de processer og metoder, der skal til for at komme i mål. Fra du står op om morgenen, til du går i seng om aftenen. Gåture virker uskyldige, men det KAN være grænseoverskridende at gå i løbet af en arbejdsdag. ”Hvad tænker mine kolleger, hvis jeg går en tur?” Vi kigger på, hvordan du får gang til at blive en naturlig del af din hverdag, også for dine kolleger.

Modul 4: Overfør til hverdagen

Udover spontane gåture lærer du at strukturere gåture. Din kalender bliver pakket med gående møder, og du får et værktøjsbælte til næsten altid at kunne finde tidspunkter og situationer, hvor det er en god idé at gå. Efter dette modul ved du lige præcis hvor, hvornår og med hvem du skal holde gående møder.

Modul 5: Planen

Er det vigtigt, at du ved, hvor langt du kan gå på fem minutter, og at du kender ruterne til de superkorte, de lange og de meget lange møder? Det korte svar er ja. Efter modul 5 ved du hvorfor. Du får styr på din målsætning, og vi lægger en plan, så du når dine mål. Alle dage, uden undtagelse.

Modul 6: Adfærd

Hvilke barrierer står i vejen for varige ændringer i din hverdag – og hvordan justerer du på dem? Du arbejder med nudging og synliggørelse af gå-kultur på baggrund af nyeste adfærdsforskning, så du – nærmest uden at tænke over det – går hver dag.

Modul 7: Det gående møde

Du lærer, hvordan du forbereder og afholder det gående møde, finder ruter, og hvad du skal tage højde for. Du får værktøjer til at justere møderammen, når du er alene, to og to, tre personer.

Modul 8: Typer af gåture

Du bliver præsenteret for formål og udgaver af gåture, og hvornår du skal gøre brug af dem. Du får indgående indblik i Stille gåtur, Power Walk, Onboarding-gåtur og Aflæggelsesgåtur – og i at planlægge den gåtur, der passer til lejligheden.

Efter onlineforløbet vil gang være en naturlig del af din hverdag. Du vil have lært at holde tidsbesparende møder, at gå alene, to og to, og du vil have mellem 7.000 og 10.000 skridt i benene, når du har fri.

Hvorfor er det vigtigt at mestre kunsten at kunne lave gående møder… det er vel bare at gøre det?

At du beslutter dig for at arbejde gående, er ikke det samme, som at du gør det – endsige får det integreret i din hverdag. Langt fra.

Gå Mens Du Arbejder er som at gå til en diætist. ”Luk munden og let røven” og du vil tabe dig. Så enkelt ER det bare ikke. Som diætisten, arbejder du her med vaner og tankemønstre. Den tid, det tager dig at gennemse hvert modul, er ikke det, der gør, at du aktiverer dig selv til at gå, mens du arbejder. Din sikkerhed for, at du får ført ambitionen ud i livet, er opgaverne undervejs. Indsigt i de løsninger på de benspænd, der opstår. Opmuntring, der får dig i mål, fordi du bevarer energien. Og fordi du har gjort en investering med en deadline, vil du føle dig forpligtet og etablere vaner, der holder.

Så. Det allerførste skridt i denne proces er erkendelse – nu vil du ikke længere lade stå til. Nu vil du have energi med hjem fra arbejde, have overskud og stærke relationer.

Om 8 uger ved du præcis hvordan, hvor og hvornår du skal gå, mens du arbejder

 • Du har adgang til ’Gå Mens Du Arbejder’ i et helt år. Et år giver dig god tid til at implementere alt i dit årshjul – og til at mærke den markante effekt af flere gåture.
 • Udviklingsforløbet ligger på onlineplatformen Simplero i et brugervenligt onlineunivers, hvor du har fuldstændig overblik over status og fremdrift. Du tilgår nemt Simplero via computer eller telefon.
 • Du vælger selv dit tempo og kan tage et modul ad gangen, implementere inden du fortsætter og gå tilbage og repetere. Har du travlt i en uge? Tag et enkelt afsnit på 15 minutter om dagen. Har du bedre tid? Så tag et helt modul.

Gå Mens Du Arbejder er baseret på to års udviklingsarbejde og syv års erfaring med netværksgåture, event, workshops og foredrag om gåkultur, motivation og værktøjer til gående møder.

Drømmen om at ændre din stillesiddende arbejdsdag til en mere aktiv dag med gående møder, starter her

Tilmeld dig i dag og gør gang og gående møder til en naturlig del af jeres hverdag!

Ja, tak – tilmeld mig ’Gå Mens Du Arbejder’
Tilmeld

Overvejer du at investere i ’Gå Mens Du Arbejder’?

Men har du brug for svar på spørgsmål – eller vil du gerne tale med mig, før du træffer din beslutning? Så send mig en mail på heidi@gaamigglad.dk

Måske er du topmotiveret, men står et sted i livet, hvor det er svært at betale det fulde beløb, fordi du er ledig eller din arbejdsplads har et stramt budget. Tag fat i mig, så finder vi en løsning.

Send mig en mail om ’Gå Mens Du Arbejder’ på heidi@gaamigglad.dk

Praktisk info

Deltagere

Medarbejdere i den private og offentlige sektor, soloselvstændige og bestyrelsesmedlemmer. På afdelings- og teamniveau i salg/marketing, udvikling, økonomi, institutioner og HR-ansvarlige såvel som CSR-ansvarlige, der ser værdien i teambuilding med gåture som grundtanke.

Sted

Online i en app eller over nettet

Filosofi

Den bærende filosofi i Gå Mens Du Arbejder er, at forandringen sker, når nye vaner opleves naturligt, let og automatisk. Modsat traditionel undervisning er forløbet primært proces- og handlingsorienteret. Træningen kombinerer proces, undervisning og fodarbejde.

Varighed

Forløbet består af 8 moduler med 44 afsnit i alt

Antal deltagere

1 person pr. abonnement

Pris

4.950 ekskl. moms for adgang til en person i et år. Mulighed for ratebetaling, fx: 4 x 1.400 kr. Er du topmotiveret til at tage forløbet, men står du et sted i livet, hvor du ikke kan betale det fulde beløb? Så skriv til mig på heidi@gaamigglad.dk, så finder vi en løsning på det.

Mest for pengene: Kr. 4.950 kr.

Du betaler kr. 4.950 plus moms ved tilmelding. Du sparer kr. 650 plus moms ved at betale det hele på én gang. Køb her

Fleksibel betaling: Kr. 5.600

Du betaler kr. 1.400 kr. plus moms i 4 rater over 4 måneder med 30 dages mellemrum. Første rate betales ved tilmelding. Din samlede pris er kr. 5.600 plus moms. Køb her

Info - PDF

Hent

Praktisk info

Deltagere

Medarbejdere i den private og offentlige sektor, soloselvstændige og bestyrelsesmedlemmer. På afdelings- og teamniveau i salg/marketing, udvikling, økonomi, institutioner og HR-ansvarlige såvel som CSR-ansvarlige, der ser værdien i teambuilding med gåture som grundtanke.

Sted

Online i en app eller over nettet

Filosofi

Den bærende filosofi i Gå Mens Du Arbejder er, at forandringen sker, når nye vaner opleves naturligt, let og automatisk. Modsat traditionel undervisning er forløbet primært proces- og handlingsorienteret. Træningen kombinerer proces, undervisning og fodarbejde.

Varighed

Forløbet består af 8 moduler med 44 afsnit i alt

Antal deltagere

1 person pr. abonnement

Pris

4.950 ekskl. moms for adgang til en person i et år. Mulighed for ratebetaling, fx: 4 x 1.400 kr. Er du topmotiveret til at tage forløbet, men står du et sted i livet, hvor du ikke kan betale det fulde beløb? Så skriv til mig på heidi@gaamigglad.dk, så finder vi en løsning på det.

Mest for pengene: Kr. 4.950 kr.

Du betaler kr. 4.950 plus moms ved tilmelding. Du sparer kr. 650 plus moms ved at betale det hele på én gang. Køb her

Fleksibel betaling: Kr. 5.600

Du betaler kr. 1.400 kr. plus moms i 4 rater over 4 måneder med 30 dages mellemrum. Første rate betales ved tilmelding. Din samlede pris er kr. 5.600 plus moms. Køb her

Produktblad - PDF

Hent