Kære alle!

Du inviteres hver tirsdag, på gåtur med mig og vores, efterhånden store fællesskab. Vi er mellem 10 og 25 som er ude og gå en tur på 3-5 km i Kolding. Vi mødes altid på Ågade 10 (Designskolen) kl. 15.00 og går en ny tur hver uge. Jeg synes det er så skønt at se så mange forskellige sider af vores by, og jeg har været steder jeg ikke vidste fandtes. Hver tur er helt special på sin egen måde. Kom er vær med!

Du kan komme når det passer dig. Nogle kommer hver uge, andre engang i mellem og jeg er med hver gang. Der er ingen tilmelding, det er gratis og så lover jeg dig, at du ikke vil fortryde.

Hvis du har behov for at møde mig inden du skal med på den første tur, er du velkommen til at skrive til mig på vores Facebook side: Gå Mig Glad, så finder vi et tidpunkt hvor vi lige kan hilse på hinanden, og du kan se giraffen, som man siger. Du er velkommen!

På en gåtur med Gå Mig Glad, kommer man i snak, får frisk luft, motion, øjenguf, og bliver en del af et godt fællesskab. Hvis man er heldig, får man en ny ven. Vi snakker, griner og hygger os.  Kom og vær med. Alle er velkommen. Også dig!

Gåture:

Tirsdag kl. 15.00 Ågade 10, Kolding

Ferie:

Uge 52 2017

Uge 7, 28, 29, 30, 42, 52 2018

Events og andre begivenheder:

Facebook siden Gå Mig Glad

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Kærligst Heidi

Find alle events og spændende gåture på Facebook siden Gå Mig Glad

Tryk på Facebook logo eller billede

Del