129.168 mennesker tager ikke fejl. Naturen er den bedste! 268. tirsdagstur

Det er jo fuldstændigt sindssygt, skriv jeg til min mentor.

Men det er det jo ikke. Det er helt naturligt. For vi elsker alle naturen og vi har alle et billede i vores kamerarulle som er taget ude i naturen. Af det ene eller det andet. Naturen. En fisk du har fanget. Dit Barnebarn i et legestativ. Et stykke vidt du har skudt. Din hund i snor. Stien i skoven. Solen der står op eller går ned. Farverne på træernes blade. En svamp i skovbunden. Stranden. Havet.

Mere end 4.800 billeder af naturen

En gang i måneden laver jeg et opslag på min Facebookside hvor jeg opfordre til at dele det bedste billede man har fra denne måned. I det opslag jeg delte for at se billeder fra oktober, er der i skrivende stund mere end 4.800 der har lagt et billede op og opslaget har fået mere end 1.000 likes og er nået ud til mere end 129.000 mennesker.

Det er fantastisk og siger mig at der ikke er noget der slår den tid vi bruger i naturen.

Naturen er den bedste!

Den bedste til mange ting. Naturen bevæger dig og du kan bevæge dig i den.

Når vi går en tur i naturen påvirkes hele systemet. Fysisk, psykisk og mentalt. Du får energi. Det er ikke noget at være i tvivl om. Når vi står i naturen kan vi mærke det. Somme tider siger jeg endda højt arhhh når jeg træder ud af døren, efter flere timer på kontoret.

Kender du det?

Vi er ikke skabt til at sidde stille og være inde i så mange timer af gangen som jeg ofte er. Derfor går jeg power walk op for enden af vejen og nyder udsigten ud over marken for at gå mig til ny energi. De fem minutter det tager, giver mig 500 skridt og mit hoved er nulstillet og klar til at arbejde igen.

Husk at fem minutter også gør en forskel. Det er rart at vide, de dage hvor du ikke har tid til en lang gåtur.

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Gå-hilsner

Heidi

Vil du lære at gå mens du arbejder, så book mig til en workshop eller et foredrag i virksomheden.

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.