1. Tirsdagstur- En succes

Der kom en og gik med

Det bliver en succes. Det er jeg sikker på. Hele dagen igennem, er jeg blevet mødt af søde kollegaer, og studerende, som har givet mig positive bemærkninger, om min ide med gåture, hver tirsdag. Det er så dejligt, og jeg har GLÆDET mig til den 1. tur, og været helt vildt spændt på om der kom nogen. På Designskolen Kolding, har vi rigtig, rigtig travlt, alle sammen. De studerende med eksamen, og ansatte med eksamen, forberede det nye år, og meget, meget mere.

Alle har travlt, det blæser en stiv pelikan, og de har lovet regn. Jeg er hoppet i mine nye gå sko, og min pink løbe jakke. Klokken er 10 i 3, og jeg er nem at få øje på. JUBII der kom en for at gå med mig, da klokken var præcis 15. 1. tur er en succes. Jeg er så glad. I dag har jeg talt med en sød pige, jeg havde mødt men ikke kendte. Vi kom til at gå og sludre hele turen, og var enige om da vi kom tilbage til skolen at det havde været en god tur, trods regn det sidste stykke. Tak fordi du gik med!

Jeg er i gang, og jeg bliver ved

Det er hele formålet med mine ture. Jeg er blevet spurgt om, hvad målet er med de gå ture. Om det er, at gå turen i Spanien? Nej, jeg har ingen mål, men et formål: at blive ved. Af flere grunde; jeg vil gerne holde mig i form, og holde ved. Det gør jeg på denne måde. Nu SKAL jeg gå hver tirsdag, og en gang inden, for at forberede turen. Hvor er det fedt. Jeg er glad, og tænker jeg kan blive ved, fordi det er så nemt at gå. Alle kan være med. Skal du med på tirsdag?

IMG_0257 IMG_0258 IMG_0261

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang!

Kærligst Heidi

DÆMP STRESS OG KONFLIKTER PÅ ARBEJDSPLADSEN – MED EN GÅTUR. I mit foredrag til virksomheder fortæller jeg om hvordan I kan gå mens i arbejder.

På en workshop lærer du at gå. Ikke som da du vær to år hvor du skulle lære hvordan man går men som voksen hvor du lærer hvornår du skal gå. Du kan gå mens du arbejder og på 117 andre tidspunkter. Alle skridt tæller i målet om at nå de 10.000 skridt om dagen. Læs mere på Gå Mig Glad under workshop.

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.