10. Tirsdagstur- Motion uden tæller

Nu er det officielt SLUT med at registrere alt motion

Jeg får stress af det, og kan ikke leve op til at skulle løbe en kilometer på xx,xx minuter og sekunder. Jeg vil cykle på arbejde, gå en aftentur, eller løbe en tur uden at skulle gøre det bedre end sidste tur, og uden at kunne dokumentere at jeg rent faktisk har dyrket motion. Det er næsten som om, at hvis det ikke er registreret i en eller anden app. tæller det ikke.

På turen i dag gik vi og talte om motion, og motions former. Hvordan vi alle havde prøvet at skulle følge med andre, og havde fået skader af at presse sig selv for hård. Nogen er til hold sport, andre er til solo sport. Nogen motiveres af tider, og resultater, og andre dyrker motion for hyggens og kroppens skyld. Det er helt naturligt for mig at tage cyklen i Rema, som ligger tæt på hvor jeg bor, eller cykle på arbejde. Det er jeg vokset op med, at man gør. Det ønsker jeg at give videre til min søn, så han cykler også i skole. Det er også, total i mod min forventning, blevet naturligt for mig at løbe en tur, og jeg kan mærke at jeg “trænger” hvis det er for mange dage siden sidste løbetur. Jeg får renset ud, og får overskud af det.

I bund og grund handler det jo bare om at gøre det der gør en GLAD

Nedenfor kan du se lidt af det vi kom forbi i dag. Der var ællinger i åen.

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Kærligst Heidi

IMG_1120

DÆMP STRESS OG KONFLIKTER PÅ ARBEJDSPLADSEN – MED EN GÅTUR. I mit foredrag til virksomheder fortæller jeg om hvordan I kan gå mens i arbejder.

På en workshop lærer du at gå. Ikke som da du vær to år hvor du skulle lære hvordan man går men som voksen hvor du lærer hvornår du skal gå. Du kan gå mens du arbejder og på 117 andre tidspunkter. Alle skridt tæller i målet om at nå de 10.000 skridt om dagen. Læs mere på Gå Mig Glad under workshop.

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.