100. tirsdagstur – her er de fire veje til stor arbejdsglæde

De fire veje til arbejdsglæde

Findes der større arbejdsglæde end den jeg har i Gå Mig Glad? Jeg tror det ikke. Måske er det fordi jeg får opfyldt fire vigtige ting i mit arbejde, som er afgørende for en stor arbejdsglæde:

Talent og evner:

du skal arbejde med noget, du har talent og evner for. Min rolle som værtinde ELSKER jeg og er god til. Jeg er god til at tale med forskellige typer af mennesker og jeg er stabil og præcis. Hver eneste tirsdag (bortset fra ferier) er jeg på trappen kl. 15.00 klar til at gå en tur.

Bidrag:

du skal føle, at du bidrager med noget. At du gør en forskel i dit arbejde. Jeg ELSKER vores gåture. Vi får motion, lys og luft, og vi hygger os. Det der gør det hele noget værd for mig, er når folk kommer og siger ting som:

“Jeg begyndte at gå med Heidi i Gå Mig Glad for at komme ovenpå efter en stress-sygemelding. Jeg kom ikke bare ovenpå og blev glad, jeg fik også en ny god veninde i en af de andre deltagere”

“Nu kan jeg følge med når jeg er ude og gå med min familie. De siger, det er fordi jeg går med dig”

“Hvornår skal vi lave en ny event med dig? Det var en vildt god oplevelse og der var en fantastisk god stemning”

Fornøjelse:

du skal synes, det er en fornøjelse at gå på arbejde og lave det du gør. Når jeg er ude at gå om tirsdagen, nyder jeg det og synes det er en fornøjelse at møde alle de forskellige mennesker, og når jeg laver en event for en virksomhed eller butik er jeg SÅ meget på. Sikke en fest: gåtur, gaveposer, rabat, præmier og veloplagt personale. Alt er godt!

Personlig værdi:

det du laver, giver meget mere mening for dig, hvis det passer sammen med dine personlige værdier. Det at holde mig i form, er vigtig for mig. Jeg cykler gerne på arbejde, elsker at svømme og er vild med at gå. Jeg er et meget socialt menneske og derfor nyder jeg det når jeg får lov til at gå med dig. Jeg ville gå til, hvis jeg skulle sidde stille i et kontor alene en hel dag.

LederWeb kan du læse hvordan du dræber arbejdsglæden.

Tusind tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Kærligst Heidi

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.