102. Tirsdagstur- Lær din genbrugsremse og genbrug i den rigtige rækkefølge

 

Kender du din genbrugsremse?

Din Genbrugsremse hjælper dig med at finde ud af i hvilken rækkefølge du genbruger dine ting og hvad der kommer først og dermed er vigtigst.

REduce

REuse

REpair

REcycle

REthink

Sådan ser den ud. Din grenbrugsremse. Jeg har lært den på de events jeg har holdt med renovationsafdelingen i Kolding Kommune, og den er god at kende.

REduce

betyder ganske enkelt at vi skal bruge mindre. Det vil sige købe mindre så vi ikke trækker så hårdt på naturens resurser.

REuse

er frit oversat til genbruge. Det vil sige at genbruge tingen som den er, uden at forarbejde den.

REpair

står for at reparere det der ikke virker i stedet for at købe nyt

REcycle

står for at man genbruger materialet til noget nyt. (papir til æggebakker)

REthink

siger at vi skal tænke på andre måder at producere på således at vi ikke producere noget der kun kan komme i deponi efter brug

Remsen skal bruges i nævnte rækkefølge da det at anvende et materiale i et nyt produkt kræver ressourcer.

Billederne er taget i Brande hvor der er malet Streetart i gaderne. En stor oplevelse som er gratis. Rigtig god sommer. Jeg vil nyde de næste to uger hvor jeg holder fri og uge 31 hvor jeg også holder fri. I uge 30 arbejder jeg fordi jeg har en event med Føtex Kolding Syd.

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Kærligst Heidi

DÆMP STRESS OG KONFLIKTER PÅ ARBEJDSPLADSEN – MED EN GÅTUR. I mit foredrag til virksomheder fortæller jeg om hvordan I kan gå mens i arbejder.

Du inspireres til at sælge skindet før, du har skudt bjørnen. Ringe til de rigtige kunder selvom telefonen vejer 70 kg.. Gøre dig klog uden at bruge mange penge på dyre kurser. Og få gratis presse der sikrer dig omtale for 10.000 vis af kroner i foredraget om iværksætteri.

 

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.