103. Tirsdagstur- Forklaring på en samling

Samlig af ting og sager

Forleden ringede jeg til en veninde for at få gode råd omkring salg at ting. Vi elsker begge at gå på opdagelse i genbrugsbutikker og købe ting og sager. Det gør at jeg en gang i mellem rydder op og rydder ud.

Vi har sommer ferie, det er fredag og der er både Grøn koncert, Brørup marked og Vorbasse marked og det eneste jeg har lyst til er at rydde op. Derfor sendte jeg drengene på Vorbasse og jeg gik helt agurk med det oprydning. Det ender med at jeg har sækkevis af affald, 3 store poser til genbrug og nogle ting jeg vil prøve at sælge. Derfor ringer jeg til Helle som måske ved hvem der vil købe antikke ting og gamle ægte smykker.

Jeg får svar på mine spørgsmål og vi fortsætter snakken og kommer til at tale om samlere, fordi jeg faldt over et program på TV3 Puls der hedder ekstreme samlere.

“Tænk at man har så mange sager. I min kasse med sko creme fandt jeg et par gamle post strømper som jeg har gemt til at pudse sko i. Det er nok 15 år siden jeg var postbud. Hvorfor har jeg samlet så mange gamle strømper til at pudse sko i?

“Det er jo sjovt at man siger, at hvis man har 7 af noget, så er det en samling” siger Helle.

“Arhhh” siger jeg og mener at 3 også kan være en samling.

Så er det at Helle siger noget der er ved at få mig til at tisse i bukserne af grin.

“Nej hvis der kun er 3 så er det bare en opstilling”

Jeg er ved at knække sammen af grin. Det var da en sjov måde at retfærdiggøre at have 3 termometre hængende på række. Man har jo kun brug for ét.

Helle fortsætter…

“og det gælder jo ikke hvis bestik, glas og den slags man har i sit køkken”

Nej selvfølgelig ikke…

Jeg har lagt et billede på af 3 kasser som jeg bruger til opbevaring. Gad vide om det er en opstilling eller bare en praktisk installation.

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Kærligst Heidi

 

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.