11. Tirsdagstur- En god gerning på cykel

En tidligere kollega på cykel

Forleden mødte jeg et FANTASTISK syn. Nemlig en mand på cykel med et par ældre damer. ALLE HAR RET TIL VIND I HÅRET. Sådan stod der på han kasket, og hans T-shirt. Det viste sig at være en mand jeg kender. Nemlig en tidligere kollega fra Post Danmark. Han er ikke længere på arbejdsmarkedet, men cykler i klub. Han fortalte at de i klubben var blevet enige om, at det med at cykle med de gamle fra plejehjemmet, er en god ide. Så det gør Arne en til to gange i ugen. Tak Arne! Du er inspirerende, og et forbillede.

Arne fortæller, at der i Kolding er 3 plejehjem, der har cykler til at give de ældre luft i håret med. Så skulle du få lyst til at gøre som Arne, kan du læse mere om cyklerne nedenfor:

Ret til vind i håret

Tak fordi du følger med! Du er med til at holde mig i gang.

Kærligst Heidi

Tak fordi du har givet mig lov til at skrive om dig!

DÆMP STRESS OG KONFLIKTER PÅ ARBEJDSPLADSEN – MED EN GÅTUR. I mit foredrag til virksomheder fortæller jeg om hvordan I kan gå mens i arbejder.

På en workshop lærer du at gå. Ikke som da du vær to år hvor du skulle lære hvordan man går men som voksen hvor du lærer hvornår du skal gå. Du kan gå mens du arbejder og på 117 andre tidspunkter. Alle skridt tæller i målet om at nå de 10.000 skridt om dagen. Læs mere på Gå Mig Glad under workshop.

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.