110. Tirsdagstur- Hjælp, hvem vil have alt det mad?

Mad tilovers


Et supermarked i Kolding (og mon ikke der er mange flere) har en masse mad tilovers hver dag.

Hvem vil have det?

Hjælp mig med at undgå madspild.

Hør i videoen hvad det handler om, og skriv til mig hvis du har en god ide. 

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang. 

Kærligst Heidi

P.S. Jeg er blevet nomineret til HomePrisen 2017, hvilket jeg er meget stolt af. Vær sød og stemme og dele med alle du kender, vi mangler kun 1500 stemmer for at få en anden plads! Gå ind på Homeprisen2017 og stem på Gå Mig Glad

Du inspireres til at sælge skindet før, du har skudt bjørnen. Ringe til de rigtige kunder selvom telefonen vejer 70 kg.. Gøre dig klog uden at bruge mange penge på dyre kurser. Og få gratis presse der sikrer dig omtale for 10.000 vis af kroner i foredraget om iværksætteri.

DÆMP STRESS OG KONFLIKTER PÅ ARBEJDSPLADSEN – MED EN GÅTUR. I mit foredrag til virksomheder fortæller jeg om hvordan I kan gå mens i arbejder.

Der har været stor opbakning til mine events i virksomhederne. Det deltager mellem 20 og 250 mennesker på en gåtur til en event ved en virksomhed/butik. Se mere om event her.

 

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.