113. Tirsdagstur- Få et positivt forhold til penge

Da jeg var barn skulle vi altid spare på pengene

Mor og far havde fast arbejde men var ikke højt lønnede. 

“De selvstændige kan ikke holde fri og nyde en tur i skoven og nyde fuglene synge fordi de altid bekymre sig om deres virksomhed”

Sådan sagde min far.

Mit forhold til penge, rige og succesfulde mennesker har derfor altid været, at de altid arbejder, aldrig holder fri, og så ved jeg ikke hvor det kommer fra, men jeg har også altid være sådan lidt usikker over for succesrige mennesker. Nok pga. min egen mangel på selvværd.

Nu står jeg for første gang i mit liv og har ambitioner. Jeg ELSKER at lave Gå Mig Glad, og jeg vil gøre hvad der skal til for at jeg kan leve af det, så jeg kan lave gåtur hver dag og inspirere andre til at gå sig glad. 

Men kan jeg tillade mig at tage penge for noget man snilt kan gøre selv? Folk kan da bare selv gå en tur. Hvad er jeg værd i den sammenhæng? 

Hvordan ser andre på mig hvis jeg kommer til at leve af Gå Mig Glad? Må jeg gerne få succes, eller mister jeg venner?

Jeg vil gøre hvad jeg kan for at få succes med Gå Mig Glad, og få en løn jeg kan leve af! 

Det kan jeg ikke gøre alene.

Jeg har brug for hjælp for at udvikle mig og jeg er nød til at lære en masse nyt. Hver dag!

I dag har jeg købt mig til 3 timers foredragsrådgivning hos Gitte Lindholt, fordi hun er dygtig til at hjælpe andre med at komme igennem på en scene med deres budskab, og jeg vil gerne være god når jeg skal ud med mit foredrag den 25/10.

Jeg har en bogholder til at hjælpe mig med at lave regnskab og regne ud hvad jeg skal betale i moms og den slags. 

Jeg er også nød til at forstå det med penge. Der er mange følelser i penge. Må jeg godt tage en ordentlig pris for mine gåture? Hvad nu hvis jeg kommer til at tjene flere penge end jeg gjorde da jeg var fastansat, mister jeg så venner? Kan folk godt lide mig selv om jeg er selvstændig? 

Der er MANGE  ting jeg skal lære om penge for at jeg lykkedes med at være selvstændig. 

Til det har jeg købt et online program som er med økonomi ekspert Marcus De Maria fra England. Der er 4 timers undervisning med danske undertekster og HOLD NU OP det er godt. Jeg har set det hele 2 gange nu og laver øvelserne i programmet og kan allerede nu mærke at jeg lærere en masse og ændre mit mindset. 

Du kan også få programmet WEALTH med  Marcus De Maria:

– lær at gå fra tanke til handling

– sådan håndterer du dine begrænsende tanker

– hemmeligheden bag rige mennesker

– lær at håndtere din frygt for at fejle

– sådan sælger du uden at skulle sælge

– sådan tiltrækker du penge

– de 5 trin til en god økonomi

– sådan motiverer du dig selv til at få en god økonomi

– sådan bryder du dine dårlige vaner

– work smart not hard – spar en masse tid

– sådan lægger du en enkel plan for at få en god økonomi

– sådan håndterer du din økonomi endnu bedre

– sådan får du dine penge til at blive til endnu flere penge
….. og meget mere. 

Det er det bedste kursus jeg har været på og så kan jeg se det igen og igen fordi jeg har evigt adgang til det og kan komme på hele døgnet. Det er nemt. 

Se trailer her:

 

https://gaamigglad.litupp.com/landing-page-wealth-trailer-dk-post/

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Kærligst Heidi

På en workshop lærer du at gå. Ikke som da du vær to år hvor du skulle lære hvordan man går men som voksen hvor du lærer hvornår du skal gå. Du kan gå mens du arbejder og på 117 andre tidspunkter. Alle skridt tæller i målet om at nå de 10.000 skridt om dagen. Læs mere på Gå Mig Glad under workshop.

 

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.