114. Tirsdagstur- Madspild problemet er løst, næsten

 

Madspild på vej ned


I dag har jeg haft en rigtig god samtale med Martin fra Fødevarebanken, som vil hjælpe mig af med den store indkøbsvogn fuld af madspild, som jeg så en dag jeg var ude og handle. 

Hør hele historien i videoen her under.

Her kan du læse mere om fødevarebanken.

https://www.foedevarebanken.dk/

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Kærligst Heidi

Har du nogle gode tip til at undgå madspild fra din hverdag, så læg meget gerne en kommentar herunder. Jeg tænker vi alle sammen gerne vil blive bedre til at undgå madspild og du gør sikkert meget i din hverdag som vi andre kan lære af.

Det vil også være fedt at høre fra dig som har gode ideer fra en arbejdsplads som arbejder med mad. Hvad gør i for at undgå madspild i virksomheden hos jer?

 

Du inspireres til at sælge skindet før, du har skudt bjørnen. Ringe til de rigtige kunder selvom telefonen vejer 70 kg.. Gøre dig klog uden at bruge mange penge på dyre kurser. Og få gratis presse der sikrer dig omtale for 10.000 vis af kroner i foredraget om iværksætteri.

DÆMP STRESS OG KONFLIKTER PÅ ARBEJDSPLADSEN – MED EN GÅTUR. I mit foredrag til virksomheder fortæller jeg om hvordan I kan gå mens i arbejder.

 

 

 

 

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.