115. Tirsdagstur- Tænk dig til succes

Det er vild og fuldstændig fantastisk hvad du kan opnå bare ved at ændre dine tanker. Du bliver dine tanker. Jeg har lært at tænke på en bestemt måde for at få succes og nå mine mål og DET VIRKER. Det er så vildt. Jeg ville ønske jeg havde lært det noget før. Men NU kan jeg det og bruger det hver dag. 

Hør i min video hvad jeg gør og hvorfor min succes vokser så stærkt lige nu og hvis du gerne vil lære det også, kan du lære det i det nederste link. 

Her kan du se det program jeg følger som inspirere til positive tanker:

Udnyt dit fulde potentiale med Marcus De Maria

Her kan du følge Jesper Bergstrøm og få daglige peptalks

https://www.facebook.com/profile.php?id=586463780

Og sidst men ikke mindst kan du her møde Tina Katja Lund Andersen som også er en stor inspiration:

http://denive.dk/online-produkter/strategien-til-success

Tusinde tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang. 

Kærligst Heidi

Du inspireres til at sælge skindet før, du har skudt bjørnen. Ringe til de rigtige kunder selvom telefonen vejer 70 kg.. Gøre dig klog uden at bruge mange penge på dyre kurser. Og få gratis presse der sikrer dig omtale for 10.000 vis af kroner i foredraget om iværksætteri.

 

 

 

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.