116. tirsdagstur – Tale med hvem de rigtige

Tale med, om eller til


Forleden mødte jeg en fra min fortid, som jeg faktisk ikke gad at møde. Jeg har ikke set ham i 25 år og da jeg kendte ham, var han ikke særlig god ved mig og behandlede mig dårligt. 

Hvad gør man så, når han står der i supermarkedet og siger: “Hej Heidi”?

Jeg vendte mig om og sagde noget i retning af: “Hej, jeg kunne slet ikke kende dig”

Og ved du hvad, så handlede jeg videre. Jeg vendte ham ryggen og handlede videre. For bare et par år siden ville jeg høfligt have stillet mig op og lyttet på hvor mange børn han har, hvor han bor, hvad han laver og så videre. Men det gjorde jeg ikke, for jeg er da slet ikke interesseret i at vide det. 

Så jeg vendte mig om og handlede videre

Jeg har ingen følelser i klemme, er ikke sur, bitter eller andet og det gav ikke et gib i mig da jeg så ham, men jeg gad da ikke vide en masse om ham og hans liv. Så jeg gik. Fortsatte med at handle. 

Det gør mig stolt af mig selv, og jeg vil sige til dig, at du BEHØVER ikke tale med folk, der intet siger dig. Lad dem gå. Sig hej og lad dem gå. Det er overskud, og en rar fornemmelse. 

Hav en glad dag med dem du holder af og brug din tid og energi på dem.

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang. 

Kærligst Heidi

DÆMP STRESS OG KONFLIKTER PÅ ARBEJDSPLADSEN – MED EN GÅTUR. I mit foredrag til virksomheder fortæller jeg om hvordan I kan gå mens i arbejder.

Du inspireres til at sælge skindet før, du har skudt bjørnen. Ringe til de rigtige kunder selvom telefonen vejer 70 kg.. Gøre dig klog uden at bruge mange penge på dyre kurser. Og få gratis presse der sikrer dig omtale for 10.000 vis af kroner i foredraget om iværksætteri.

 

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.