Gå Mig Glad - morgenmad

118. tirsdagstur – her får du opskriften på verdens sundeste og skønneste morgenmad

[et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text use_border_color=”off” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial” _builder_version=”3.5.1″]

Her vil jeg dele min yndlingsopskrift på morgenmad, som jeg nyder hver morgen. 

Det er Conni Einfeldt, der er kok, som har inspireret mig til at lave det. Da vi var kolleger i kantinen på Designskolen, spiste hun altid den her morgenmad og ja, det smittede af på vi andre. 

Det er som at spise frugtsalat til morgenmad!

Jeg plejer at lave en portion, der rækker til to dage. Derfor laver jeg den i en skål med låg. Når jeg så er sulten eller trænger til lidt sødt, har jeg altid den i køleskabet. Prøv dig frem og find ud af hvad du vil have i. 

Her er min opskrift:

2 gulerødder skåret i meget små tern

1 æble skåret i tern

1 håndfuld bær fra frost* eller friske

evt. melon, ananas, kakifrugt eller andet du har, skåret i små tern

Hæld lidt yoghurt eller andet hen over og vend det hele rundt. Nogen kan bedst lide skyr, men jeg bruger sødmælksyoghurt, da det smager godt og er billigst pr. liter.

Smør et tyndt lag græsk yoghurt over og drys med forskelligt sundt. Jeg bruger chiafrø, hørfrø, hybenpulver, pollen, hakkede nødder, gojibær og hvad vi har af lækkerier, jeg har lyst til. 

Til sidst pynter jeg af med vindruer, jordbær, friske solbær, hindbær eller hvad der er i sæson. 

Vi har solbær i haven og jeg gider faktisk ikke plukke dem. Det tager lang tid og er kedeligt arbejde. Men vi får omkring 4 kg. hvert år og jeg bruger dem i min morgenmad hele året, så derfor plukker jeg dem alligevel.

Har du ikke bær i haven, så kan du købe dem på frost. Der er tit tilbud på blåbær. Det er også vildt lækkert. 

Brug det DU kan lide og det der i sæson. Så har du en sund og varieret morgenmad, du elsker og en god start på dagen.

Følg min Instagram hvor der også er et fint billede af min morgenmad.

Velbekomme og god fornøjelse med at finde DIN yndlingssammensætning.  

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang. 

Kærligst Heidi

[/et_pb_text][et_pb_image admin_label=”morgenmad” src=”https://gaamigglad.dk/wp-content/uploads/2017/11/gå-Mig-Glad-morgenmad.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”off” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” animation_style=”none” animation_duration=”1000ms” animation_intensity_slide=”50%” show_bottom_space=”on” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

gaamigglad.dk

Del dette indlæg

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email
Luk menu