120. tirsdagstur – gu er det ej, tanken der tæller

Det er tanken der tæller, siger man

Gu er det ej!

Det nytter da ikke noget at TÆNKE på det. Åhh jeg har så tit tænkt på at give dig en blomst, siger din veninde da du giver hende en. Ok TAK, det var da en pæn tanke. Den er jeg glad for. Nej vel?

Der skal HANDLING til. Tanken er ikke nok!

Derfor elsker jeg den store pose med 24 pakker, jeg har fået af min kæreste, så jeg hver dag i december kan finde en af de fine ting fra Matas i posen. TAK, skat.

Min kæreste og vores børn får advents gaver hver søndag. I går var det en scrub til fødderne, som bruges i forbindelse med et fodbad, som min kæreste fik. Det blev han glad for og Nicolai har sin nye t-shirt på i skole i dag.

Jeg vil opfordre dig til HANDLING

Når du er ude at handle og når du handler i Netto eller Rema kan du faktisk købe dig til en god samvittighed. I Netto kan du købe et måltid mad til en mindre bemidlet via fødevarebanken, som gør et kæmpe stykke arbejde for at bekæmpe madspild og dele overskudsmad ud til dem som trænger, og i Rema kan du købe ekstra ind og lægge det i indkøbsvognen for enden af kassen, hvor der samles ind til julekurve til folk med lavt rådighedsbeløb.

Tak fordi du sætter handling på dine tanker.

Du gør en forskel!

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Gå-hilsner

Heidi

Du inspireres til at sælge skindet før, du har skudt bjørnen. Ringe til de rigtige kunder selvom telefonen vejer 70 kg.. Gøre dig klog uden at bruge mange penge på dyre kurser. Og få gratis presse der sikrer dig omtale for 10.000 vis af kroner i foredraget om iværksætteri.

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.