Det er tanken der tæller, siger man.

Gu er det ej!

Det nytter da ikke noget at TÆNKE på det. Åhh jeg har så tit tænkt på at give dig en blomst, siger din veninde da du giver hende en. Ok TAK, det var da en pæn tanke. Den er jeg glad for. Nej vel?

Der skal HANDLING til. En tanke er ikke nok!

Derfor elsker jeg den store pose med 24 pakker, jeg har fået af min kæreste, så jeg hver dag i december kan finde en af de fine ting fra Matas i posen. TAK, skat.

Min kæreste og vores børn får adventsgaver hver søndag. I går var det en scrub til fødderne, som bruges i forbindelse med et fodbad, som min kæreste fik. Det blev han glad for og Nicolai har sin nye t-shirt på i skole i dag.

Jeg vil opfordre dig til HANDLING når du er ude at handle og når du handler i Netto eller Rema kan du faktisk købe dig til en god samvittighed. I Netto kan du købe et måltid mad til en mindre bemidlet via fødevarebanken, som gør et kæmpe stykke arbejde for at bekæmpe madspild og dele overskudsmad ud til dem som trænger, og i Rema kan du købe ekstra ind og lægge det i indkøbsvognen for enden af kassen, hvor der samles ind til julekurve til folk med lavt rådighedsbeløb.

Tak fordi du sætter handling på dine tanker.

Du gør en forskel!

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

 

 

gaamigglad.dk