120. Tirsdagstur-julekonfekt uden fedt, gluten og laktose

Julekonfekt kan godt være sundt og lækkert

Det er de her dadelkugler og så er de fri for sukker, fedt, gluten og laktose.

Du skal bruge en foodprocessor for at røre massen sammen inden de bliver til julekonfekt 

400 gram dadler

1/2 appelsin (kødet)

3 spsk. kakao

Det hele kørers rundt i foodprocessoren til det bliver en samlet klump. Tilsæt evt. lidt appelsin af gangen. Det må ikke blive for klistret, så pas på med den saftige appelsin.

Så er det bare at rulle til kugler og trille i kokos. Hvis ikke du kan lide kokos kan du bruge havregryn eller andet. Lakrids måske. Julekonfekt kan også laves af marcipan, nødder og andet. 

P.s. de er lækre hele året, selv om jeg her kalder dem julekonfekt 🙂 

Velbekomme

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang. 

Kærligst Heidi

Det er min misson at skabe trivsel med gåture og derfor rejser jeg rundt i landet og laver oplæg om hvordan du kan komme i gang med at gå mens du arbejder, og hvilken effekt du får af at gå en tur. Du kan læse om oplægget på foredragstjenesten.

Ønsker du motion mens du er på konference, som jo tit foregår siddende, så lad dig gerne inspirere af mine konferencegåture.

 

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.