Gå Mig Glad - fordybe

123. tirsdagstur – du skal fordybe dig, det siger Dronningen selv!

[et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Husker du at fordybe dig? At være i en opgave eller et projekt hvor tiden bare flyver af sted og du glemmer at spise, og vupti er der gået fire timer, eller har du ikke tid til den slags? 

Det skal du. 

Det siger Dronningen selv!

Lav noget unødigt. Sådan siger Dronningen i sit flotte nytårstale. 

“Prøv at gøre noget, der ikke er nødvendigt, noget der ikke er behov for, noget unyttigt!

Det vil ikke være det samme for alle. Nogle vil helst gå en tur i skoven eller langs stranden. Andre foretrækker at lytte til musik eller at se en tv-serie. Selv vil jeg helst have noget mellem hænderne, – et sytøj, en skitseblok; noget med farver.

Jeg tror, det er vigtigt med oplevelser, der taler til vores sanser, noget, der befrugter vores fantasi, som nærer tanken, og som kan gøre vores verden større.

Det er slet ikke så unyttigt endda.”

Dronningen har fuldstændig ret. Jeg elsker når jeg er i haven og tiden bare flyver af sted mens jeg luger, fejer, ordner og arrangere. Bagefter er jeg træt på den gode måde, og glad. 

At gå en tur og have TID til at udforske en rute eller køre på tur for at gå et andet sted end jeg plejer, og gå til jeg ikke orker mere, er fantastisk. Ligesom med haven, er jeg træt på den fede måde og glad bagefter. 

Hvad enten du er til en gåtur, kreativt arbejde eller en god bog, så sæt tid af i din kalender til DIG. 

Fredag den 12 januar har jeg sat tid af til en gåtur på mange timer og forkælelse i Dronning Dorotheas badestue i Kolding med en veninde og jeg glæder mig. 

Hvornår skal du fordybe dig?

Fik du ikke hørt Dronningens tale kan du læse den her. 

Tusinde tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang. 

Godt nytår!

Kærligst Heidi

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

gaamigglad.dk

Del dette indlæg

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email
Luk menu