125. tirsdagstur – de satans penge

Penge betyder alt

Hvor mange penge skal du bruge?

Hvad skal du have af indtægt hver måned for at klare dig?

Er penge noget fanden har skabt eller er de gode?

Hvad er økonomisk frihed for dig?

Nu er jeg blevet selvstændig. Ja, det lyder flot, men det er altså ikke noget, der giver den store fede direktørløn fra første dag. Bevares, jeg  får løn hver måned, den er bare ikke så høj. For hver måned der går, får jeg flere og flere kunder og nye opgaver og med det også højere indtægt og på sigt mere i løn til mig. 

Men aldrig har jeg været så glad for noget arbejde, som jeg er nu. Jeg ELSKER at lave Gå Mig Glad og jeg giver aldrig op. Derfor kommer jeg til at kunne leve af det, jeg elsker. 

Alle mine udgifter er skåret helt ned og det gør, at jeg kan leve af den lille løn jeg har. 

Dét er frihed

Jeg har talt med flere små selvstændige, som tit ikke får løn, eller som får en ganske lav løn. 11 – 15.000 kr. i måneden er ikke unormalt for en ny selvstændig. Man må arbejde sig op til en højere løn. 

Så er det jeg tænker, at alle dem som vælger uddannelse og job ud fra lønnen, går glip af en masse! 

Omvendt hører jeg også nogen sige, at de ikke gider arbejde flere timer eller have mere i løn fordi det bliver modregnet i boligsikringen. 

Hvad gør pengene ved os? Giver de frihed eller sætter vi os bare i større udgifter så vi er afhængige af at tjene meget? Er det pengene der styrer dig, eller er det dig ,som styrer dine penge?

Forleden talte jeg med en, som bestemt ikke mangler noget, alligevel har han solgt sin bolig til otte mio. For som han siger: “Jeg gider ikke være så bundet op på at skulle tjene så meget hver måned. Så vil jeg hellere eje mindre og have mere frihed”.

Penge er neutrale. Det skal vi huske. Penge er hverken gode eller onde. Det er mennesker, der gør gode eller onde ting med penge. Det er op til os selv, om vi vil bruge de penge vi har, godt eller dårligt, hvor mange udgifter vi vil have og hvad vi vil med vores penge i det hele taget. Det skal vi huske. 

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang!

Gå-hilsner

Heidi

DÆMP STRESS OG KONFLIKTER PÅ ARBEJDSPLADSEN – MED EN GÅTUR. I mit foredrag til virksomheder fortæller jeg om hvordan I kan gå mens i arbejder.

På en workshop lærer du at gå. Ikke som da du vær to år hvor du skulle lære hvordan man går men som voksen hvor du lærer hvornår du skal gå. Du kan gå mens du arbejder og på 117 andre tidspunkter. Alle skridt tæller i målet om at nå de 10.000 skridt om dagen. Læs mere på Gå Mig Glad under workshop.

 

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.