129. tirsdagstur – sådan noget svineri

Svineri

Det er lørdag og min kæreste og jeg er kommet hjem fra det skønneste hotelophold. Solen skinner og jeg får øje på en plet på skabslågen i køkkenet. Den tørre jeg af. Jeg får øje på en anden plet og tørre den af. Sig mig er der pletter over alt her? Sikke noget svineri. Det går helt amok for mig. Jeg laver stærkt sæbevand og går i gang med at vaske hele vores køkken ned. Kender du det når solen skinner ind så du kan se det hele?

Op og stå på køkkenbordet så jeg kan tørre af oven på køleskabet og overskabene. De bliver fedtet sådan nogen, vil jeg gerne afsløre. Ja ja, jeg har da tørret dem af siden vi flyttede ind, men det er da ikke noget jeg gør hver fredag, vel. Så de trængte. Meget. Alle skabe blev tørret af ovenpå og udenpå. 

Oprydning

Hjørneskabet har irriteret mig længe. Der er for mange sager i det og man kan ikke ordentligt komme til. Jeg går i gang med at tømme skabet og det jeg ikke mener vi nogensinde kommer til at bruge, bliver sat til side. Hvem bruger en fonduegryde? Jeg havde den med da vi flyttede ind og nu har vi boet her i ni år og den har aldrig været ude af skabet. En æbleskivepande. Hvem gider stege æbleskiver når Karen Wolf gør det så fremragende? Jeg gør ikke, så ud med den. 

Skab for skab, skuffe for skuffe gik jeg hele vores køkken i gennem, og nu er der bare luft mellem tingene. Alle hylder har været tømt er blevet tørret af og tingene, dem som vi bruger, er kommet på plads igen. Resten er røget på genbrug. Det er SÅ skønt. 

Grundighed

Der gik næsten fire timer med at rydde ud og gøre rent. Køleskabet blev tømt og gjort rent. Kaffemaskinen blev afkalket og vasket op i opvaskemaskinen. Filteret ved emhætten røg også en tur i opvaskemaskinen. Ovnen blev sprøjtet ind i renseskum og blev gjort rent, ja selv opvaskemaskinen blev kørt igennem med rense og afkalknings tabletter. (Dem på billedet) Hold op hvor den skinner nu! 

Tæller det?

Det hele tog små fire timer og jeg var noget smadret bagefter. Kravle op og tørre af, ned på knæ for at tørre de nederste hylder af, og i det hele taget bare være i gang. Det må da tælle som motion. Måske. Det holdt ikke mit nye ur med skridttæller tilfreds. Slet ikke. 4.365 skridt. Jeg var næsten 6.000 bagud for at nå målet på de 10.000 skridt om dagen. Der var ikke noget at gøre. På med tøjet og ud at gå. 

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang. 

Vi ses på en gåtur!

Kærligst Heidi

DÆMP STRESS OG KONFLIKTER PÅ ARBEJDSPLADSEN – MED EN GÅTUR. I mit foredrag til virksomheder fortæller jeg om hvordan I kan gå mens i arbejder.

Du inspireres til at sælge skindet før, du har skudt bjørnen. Ringe til de rigtige kunder selvom telefonen vejer 70 kg.. Gøre dig klog uden at bruge mange penge på dyre kurser. Og få gratis presse der sikrer dig omtale for 10.000 vis af kroner i foredraget om iværksætteri.

 

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.