13. Tirsdagstur- Positiv feedback

Positiv feedback giver godt humør

Hold fast en dejlig dag, jeg har haft i dag. Det var jo ikke til at vide, da jeg vågnede i morges, og skulle op af sengen, lang tid før jeg synes jeg var færdig med at sove. Der er flere grunde til at dagen i dag har været så god. Den største er, at jeg her til morgen delte bloggen her, på et par facebook sider, og jeg har fået SÅ meget positiv feedback. Tusind tak til jer som har skrevet et par ord til mig. På baggrund af de opslag, var der i dag nogle nye med ude og gå, som jeg ikke kendte. Jeg synes det er herligt, at møde nye mennesker. På turen i dag gik snakken sådan, at jeg glemte at tage billeder.

En anden grund til at min dag har været så skøn, er at jeg har lavet meget forskelligt på arbejde i dag. Flyttet bøger i biblioteket, gjort rent, hængt skilte op, og samlet nogle nye kontorstole. Jeg elsker den afveksling, der er i mit job som serviceassistent.

Hvad gør en dag god for dig? Jeg er nysgerrig, og vil gerne inspireres, så send mig gerne et par ord om hvad der skal til for at gøre din dag god.

Flere har spurgt om man må tage sin hund med på turen. Det må man gerne!

Tusind tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Kærligst Heidi

DÆMP STRESS OG KONFLIKTER PÅ ARBEJDSPLADSEN – MED EN GÅTUR. I mit foredrag til virksomheder fortæller jeg om hvordan I kan gå mens i arbejder.

På en workshop lærer du at gå. Ikke som da du vær to år hvor du skulle lære hvordan man går men som voksen hvor du lærer hvornår du skal gå. Du kan gå mens du arbejder og på 117 andre tidspunkter. Alle skridt tæller i målet om at nå de 10.000 skridt om dagen. Læs mere på Gå Mig Glad under workshop.

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.