130. tirsdagstur – dine tal er for dårlige. Kom igen i næste uge

Tal på vægten sagde det hele

De tal, der kom frem på vægten i fitnesscenteret efter fire uger med forholdsvis ny livsstil, var så dårlige at vi ikke kunne bruge dem. Jeg havde både glædet mig og frygtet at blive vejet. Glædet mig, fordi jeg synes faktisk, jeg har gjort mange ting, for at komme ned i vægt og smide noget fedt, og frygtet fordi jeg på min badevægt ikke havde rykket mig. Faktisk kun taget smule på, hvis jeg nu skal være helt ærlig. Og det skal man jo. 

Nu er det slut

Siden jeg var på vægten for fire uger siden, har jeg taget teksten O B E S E ret alvorlig og har besluttet, at det skal der bare ikke stå ved min vejning. Obese betyder overvægtig. Derfor har jeg gået 10.000 skridt om dagen. Også de dage med mest kontorarbejde. Det har bare givet en gåtur om aftenen. hvis ikke jeg var i mål. Desuden prøver jeg at ramme 600 gram frugt og grønt om dagen. Det kræver at jeg tænker mig om og sørger for at få frugt eller grøntsager til hvert måltid. Jeg er også begyndt at lave planken, selv om jeg næsten ikke kan holde til det. Jeg er gået fra at kunne tælle til 10 mens jeg ligger i planken, til nu at kunne tælle til 30.

Mere træning 

Sidst men ikke mindst, har jeg fået en gave af min veninde. En såkaldt ab whell. Det er et lille hjul med to håndtag. Et i hver side af hjulet. Man ligger på knæ og holder ved hjulet og så ruller man fremad så langt man kan. Det føles som om maven er ved at flække på langs. Jette, jeg har fået den af, tager tre gange ti. Jeg kan tage tre!

Alt i alt gør jeg det faktisk meget godt, synes jeg selv. Men jeg taber mig ikke. Det må være fordi jeg får muskler, fortæller jeg mig selv. Det MÅ kunne ses på vægten, som jo både viser BMI, fedtprocent, væskebalance, muskelmasse og meget mere. Alle mine tal viste sig at gå i den forkerte retning. H V A D ? Det forstår jeg ikke. 

“Du skulle vel ikke tilfældigvis have din menstruation lige nu, vel?” Det er Christian, som vejer mig som gerne vil vide det. 

“jo, det har jeg” svarer jeg. 

“Så kan vi ikke bruge dine tal i dag. Du må ikke have menstruation for det giver forkerte tal”. 

Ergo er jeg blevet sendt hjem igen med beskeden om at jeg kan komme igen om en uge. Tænk at den kan se den ubalance i min krop. Bevares, det kan da godt være, at der er en stor ubalance i mit humør i et par dage, men at vægten kan se det i målingen, er jeg meget imponeret over! Jeg vil hænge i og holde den gode stil, og så håber jeg godt nok, at der er nogle gode resultater til mig. Sidst fik jeg jo også at vide, at jeg er 50 år i forhold til min krop. Jeg skal da gerne ned på de 44, som jeg er i virkeligheden. 

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang. 

Vi ses på en gåtur!

Gå-hilsner

Heidi

DÆMP STRESS OG KONFLIKTER PÅ ARBEJDSPLADSEN – MED EN GÅTUR. I mit foredrag til virksomheder fortæller jeg om hvordan I kan gå mens i arbejder.

På en workshop lærer du at gå. Ikke som da du vær to år hvor du skulle lære hvordan man går men som voksen hvor du lærer hvornår du skal gå. Du kan gå mens du arbejder og på 117 andre tidspunkter. Alle skridt tæller i målet om at nå de 10.000 skridt om dagen. Læs mere på Gå Mig Glad under workshop.

 

 

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.