KalorierGå Mig Glad - gå - gåtur

131. tirsdagstur – jeg fandt 1500 skjulte kalorier i ugen. Har du også skjulte kalorier i kosten?

[et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text use_border_color=”off” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial” _builder_version=”3.15″]

Om de skjulte kalorier i kaffen
Kalorier. Du må ikke få for mange kalorier, for så bliver du tyk. Så er det ret meget, at finde ud af at jeg drikker mig til 1500 kalorier, mindst, i min kaffe i ugen. F E M T E N H U N D R E D E. Det svarer til tre dages kostindtag på en måned. Som kvinde med min højde og vægt, skal jeg have ca. 2000 kalorier om dagen. Det vil altså sige, at ved at drikke meget kaffe med mælk, ja, jeg ved godt det er meget kaffe, får jeg hvad der svarer til 6000 kalorier i måneden i mælk. Det er slut nu.

En lille (læs umulig) ændring i kosten, kan ændre meget. Rigtig meget endda. Nu hvor jeg har levet i et par dage uden mælk i kaffen, kan jeg mærke at min krop kan lide mig for at droppe mælken. Jeg har godt vidst, at jeg burde droppe mælken, og har da også prøvet at drikke færre kopper kaffe, bruge mindre mælk og droppe kaffe efter kl. 18 for at spare på mængden. Men uden held. Det er som med smøgerne. Det er enten eller. Så nu er det helt slut med mælk i kaffen. Den drikkes sort og jeg kan godt sige dig, jeg er spændt på, om jeg om en måned har tabt mig.

Hvad skal der til?
Det næste der skal have min opmærksomhed bliver smør. Altså smør på brødet. Der kan jeg garanteret også rykke et kilo eller to. Nu må vi se. Én ting af gangen. Man siger at en af de små smørbrikker om dagen giver to kg. om året. Altså de små, som følger med et rundstykke. Er det ikke vildt?

Sundhedsråd

Kaffe uden fløde –
skal man ikke blive fed af
Kaffe uden sukker –
får éns vægt til at gå nedad.
Kaffe uden kaffe –
det er ganske sundt.
Men man føler sig så fjollet,
når man sidder og rør rundt.
(citat Piet Hein)

I dag har jeg været på den pokkers vægt i fitnesscenteret og der var ingen ændringer og de gik meget op i at fortælle mig, at det der virker bedst er at træne på deres maskiner. Nix. Jeg gider ikke. Jeg må kunne nå gode resultater ved at gå, cykle og ændre på kosten. Hun sagde også at hvis man vil tabe sig, er det kosten som tæller mest. Hvis man gerne vil ændre på fordelingen er det vigtigt at få muskler, for de vejer mere end fedt, så man kan godt træne uden at tabe sig, men alligevel opnå gode resultater på sin krop.

Slut med mælk i kaffen. Slut med vægen i fitness og op med mængden af motion og skarpt fokus på kosten.

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Vi ses på en gåtur!

Kærligst Heidi

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

gaamigglad.dk

Del dette indlæg

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email
Luk menu