133. tirsdagstur – forår betyder oprydning

For mig betyder forår oprydning

Lysten til at rydde op kommer helt af dig selv når jeg kan mærke det er ved at blive forår. Jeg får simpelt hen lyst til at rydde ud i sagerne og få orden på hylder og i skuffer. Så i søndags sendte jeg drengene i huset til Tyskland (jeg gider nemlig ikke køre til Tyskland for at handle) og så ryddet jeg op i mens. Og sikke en stak der kom ud!

  • Den skuffe ude i gangen som altid tager imod diverse småting jeg ellers ikke ved hvor jeg skal lægge, fik en tur og der kom orden og luft i skuffen.
  • Alle mine tørklæder blev set igennem og dem jeg aldrig bruger blev sorteret fra
  • Bogreolen stod med bøger jeg aldrig læser og aldrig kommer til at åbne
  • Min vinterjakke røg ud for jeg har besluttet at jeg vil have en ny og bedre til vinter
  • De støvler jeg ikke har brugt i to år røg ud
  • Hylden med papir blev sorteret. Der var bonner fra 2012 på ting jeg ikke har mere!
  • Den sommerhat jeg købte men aldrig har haft på og aldrig får på kom ud
  • Min rygsæk jeg har købt på genbrug røg ud fordi jeg har fået en ny

Overskud efter oprydning

Jeg fik ryddet ud i alt fra sommerhat til vinterfrakke og gamle bøger. Sikke en luft det gav. Det er virkelig tydeligt at se og mærke. Sikke et overskud og en energi det giver at få ryddet ud i sagerne. Vi skal passe på vi ikke sander til i ting.

Selvfølgelig blev der også gjort rent og vasket gulv, så nu kan det bare blive forår. Jeg er klar.

Alt det der kan bruges blev kørt på genbrug. Husk det når du rydder op. Bare fordi du er færdig med en ting, kan andre godt få glæde af den.

Rigtig god fornøjelse med din oprydning. Du bliver SÅ klar til forår, når du er færdig.

Tusinde tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Kærligst Heidi

Vi ses på en gåtur!

På en workshop lærer du at gå. Ikke som da du vær to år hvor du skulle lære hvordan man går men som voksen hvor du lærer hvornår du skal gå. Du kan gå mens du arbejder og på 117 andre tidspunkter. Alle skridt tæller i målet om at nå de 10.000 skridt om dagen. Læs mere på Gå Mig Glad under workshop.

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.