138. tirsdagstur – Du SKAL sgu hilse!

Om at hilse – på dem du ser tit

Vi har glemt at hilse. Du skal hilse på dem du går forbi, hver dag. Hvis din nabo eller en i din opgang går forbi dig, så skal du hilse. Jeg bliver SÅ provokeret når jeg hilser på folk og de ikke hilser tilbage. Nej jeg kender dem ikke og de kender ikke mig. Men når man dagligt eller meget tit ser de samme mennesker luft hund, gå ud med skrald, følge deres børn i skole, går på arbejde eller andet, så kan man sgu da godt hilse.

Lige nikke en gang, sige hej eller godmorgen. I mange år fulgte jeg Nicolai i skole og gik HVER morgen forbi den samme dame og hun gjorde nærmest alt hvad hun kunne for at undgå at hilse. Hvad er det for noget? Man kan godt lige sige godmorgen. Det tog mig 2 1/2 år, men det lykkedes! Nu hilser hun på mig. Endda på gaden.

Genert

Introvert

Meget privat person

Det vil jeg blæse på

Det er helt almindelig høflighed at hilse på dem man går forbi. Tænk hvad der sker når man kommer gående med sit barn eller barnebarn i hånden og hilser på folk og måske falder i snak. Så lærer vi vores børn at hilse. At smile og nikke en gang. Mere skal der ikke til. At kunne komme i snak med andre mennesker er en færdighed vi skal mestre for ikke at ende i en ensom lomme. Venner falder fra, det er naturligt, og nye bekendskaber skal til. De starter med en small talk.

Når du en dag vælter på cykel, taber alle dine indkøbsvarer, sidder foran din dør fordi du har glemt din nøgle, hvad tror du så der sker? Tror du at der er én af dem du hilser på hver dag, som har lyst til at hjælpe? JA.

Vi skal ikke gå rundt og være så fremmede for hinanden. Vi skal sgu hilse!

Det var dagens opsang fra mig. Hav en fantastisk dag og hils omkring dig.

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Vi ses på en gåtur!

Gå-hilsner Heidi

DÆMP STRESS OG KONFLIKTER PÅ ARBEJDSPLADSEN – MED EN GÅTUR. I mit foredrag til virksomheder fortæller jeg om hvordan I kan gå mens i arbejder.

Du inspireres til at sælge skindet før, du har skudt bjørnen. Ringe til de rigtige kunder selvom telefonen vejer 70 kg.. Gøre dig klog uden at bruge mange penge på dyre kurser. Og få gratis presse der sikrer dig omtale for 10.000 vis af kroner i foredraget om iværksætteri.

 

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.