14. Tirsdagstur- At være to og have hund

Nøje hvor har jeg dummet mig

Når man har hund skal den ud. Også denne dag. Det er altså ikke alt, det jeg tænker, jeg skal sige højt. Min kæreste var på vej ud af døren, og siger til mig hvilken tur han og min søn, vil gå med hunden, og jeg svarer; “fint, bare i bliver væk længe” Han gik helt i stå, og vi kiggede på hinanden og skreg af grin. Han kan også sige sjove ting, min kæreste. Som den dag han sagde; “Du ser godt ud i dag. Det er altså rart, at du gør det, en gang i mellem.” Ok, TAK. Igen kiggede vi på hinanden, og skreg af grin.

At være to

Sagen er den, at vi flyttede sammen for nogle måneder siden, og det skal jeg altså lige vænne mig til. Aldrig at være alene altså. Der er altid en mand, et barn eller en hund omkring mig. Det er en stor omvæltning. Men hvor er det skønt at have en, at grine med, og hvor er det skønt, at være i et forhold hvor vi kan grine af og med hinanden, og der er masser af humor. Det er dejligt at have ham, at gå aftentur med hunden med, dele dagens oplevelser med, og det er dejligt at være to om alt ting.

Fordi vi har hund, kommer vi ud og gå nogle ture sammen, som giver anledning til nogle gode samtaler. Jeg har også nogle gange min søn, eller en veninde med ude og gå med hunden. De gange hvor jeg kommer ud og gå med hunden alene, er det bonus motion. Motion jeg ikke ville have fået, hvis ikke vi havde hunden. Tit møder vi andre hundeejere, som også er ude og lufte hund, og vi kommer tit i snak. Meget oftere end jeg forstillede mig, man ville gøre med sådan en stor voksen hund.

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Kærligst Heidi

Følg med på min facebook side: Gaamigglad, og se flere billeder på Instagram: gaamigglad

IMG_1393 IMG_1397

DÆMP STRESS OG KONFLIKTER PÅ ARBEJDSPLADSEN – MED EN GÅTUR. I mit foredrag til virksomheder fortæller jeg om hvordan I kan gå mens i arbejder.

På en workshop lærer du at gå. Ikke som da du vær to år hvor du skulle lære hvordan man går men som voksen hvor du lærer hvornår du skal gå. Du kan gå mens du arbejder og på 117 andre tidspunkter. Alle skridt tæller i målet om at nå de 10.000 skridt om dagen. Læs mere på Gå Mig Glad under workshop.

 

 

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.