Anerkendelse
Det har faktisk slet ikke noget med dig at gøre, hvis en du kender, tit kritiserer dig. Tit kommer kritik af underskud. Folk der har overskud giver anerkendelse og kommenterer sjældent negativt. Kender du ikke begge typer? Dem som altid er lidt kritiske overfor alt og alle, og dem der er anerkendende og positive?

Hvis jeg har overskud, har sovet godt om natten, har ro på økonomien, styr på kosten og motionen så er jeg anerkendende over for dem omkring mig.

Hvorimod en dag hvor det hele er imod mig, ja så får den ikke for lidt med kritikken. Især overfor dem tættest på mig. Min søn får lige at vide han skal flytte skoletasken og lægge madkassen i opvaskemaskinen og i mine tanker får de lige kritik alle dem der har “forkert” tøj på eller “grimt hår”. Sidder hans slips ikke helt skævt? Det er tv værten jeg lige retter på. HOLD DOG OP! Kan du høre det? Gå dog i seng kvinde, du lyder som om du er træt.

Hvis jeg siger til John at jeg er sulten, svarer han altid “Uha det lyder farligt” En sulten kvinde skal man ikke diskuterer med.

Tag det ikke så tung hvis du får kritik, det siger mere om den der er kritisk, end det siger om dig.

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

For tredje år i træk er jeg blevet nomineret til homePrisen. Det er jeg super stolt over. Det vil være en kæmpe anerkendelse for mig at få hvis jeg vinder den. Jeg tror på vi kan vinde i år, og når jeg vinder vil jeg lave en tirsdagstur fuld af overraskelser. Vil du give mig din stemme, så brug linket her under. Tak for din stemme. I år vinder vi.

homePrisen 2018

Kærligst Heidi

 

 

gaamigglad.dk