143. tirsdagstur – Kritik kommer af underskud, anerkendelse kommer af overskud

Anerkendelse og overskud

Det har faktisk slet ikke noget med dig at gøre, hvis en du kender, tit kritiserer dig. Tit kommer kritik af underskud. Folk der har overskud giver anerkendelse og kommenterer sjældent negativt. Kender du ikke begge typer? Dem som altid er lidt kritiske overfor alt og alle, og dem der giver anerkendelse og er positive?

Hvis jeg har overskud, har sovet godt om natten, har ro på økonomien, styr på kosten og motionen så er jeg anerkendende over for dem omkring mig.

Hvorimod en dag hvor det hele er imod mig, ja så får den ikke for lidt med kritikken. Især overfor dem tættest på mig. Min søn får lige at vide han skal flytte skoletasken og lægge madkassen i opvaskemaskinen og i mine tanker får de lige kritik alle dem der har “forkert” tøj på eller “grimt hår”. Sidder hans slips ikke helt skævt? Det er tv værten jeg lige retter på. HOLD DOG OP! Kan du høre det? Gå dog i seng kvinde, du lyder som om du er træt.

Hvis jeg siger til John at jeg er sulten, svarer han altid “Uha det lyder farligt” En sulten kvinde skal man ikke diskuterer med.

Tag det ikke så tung hvis du får kritik, det siger mere om den der er kritisk, end det siger om dig.

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Gå-hilsner

Heidi

DÆMP STRESS OG KONFLIKTER PÅ ARBEJDSPLADSEN – MED EN GÅTUR. I mit foredrag til virksomheder fortæller jeg om hvordan I kan gå mens i arbejder.

Du inspireres til at sælge skindet før, du har skudt bjørnen. Ringe til de rigtige kunder selvom telefonen vejer 70 kg.. Gøre dig klog uden at bruge mange penge på dyre kurser. Og få gratis presse der sikrer dig omtale for 10.000 vis af kroner i foredraget om iværksætteri.

 

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.