Hun indfanger ham godt
Det er lørdag aften og jeg er alene hjemme. Sidder alene i vores sofa og græder. Tårene løber ned af kinderne og jeg er opslugt af tv.

Nicolai sover og John er taget på fisketur med sine venner. Der er fødselsdag i fjernsynet. Ikke en hvilken som helt fødselsdag, men en kongelig fest med toppen af Danmark til bords i galla. H.K.H. Kronprins Frederik fylder 50 år.

STORT TILLYKKE!

Fuldstændig klistret til skærmen følger jeg med i det hele. Statsminister Lars Løkke Rasmussen holder en fantastisk god tale, og jeg bliver rørt. Den måde han indfanger Kronprisen, set med hans øjne, rører mig. Han omtaler Prins Henriks begravelse og siger:

“Danskerne stod bogstaveligt talt op for monarkiet og for de mennesker der bærer det. Der er stor opbakning til kongehuset i Danmark”

Jeg er stolt over at være dansker og bliver rørt.

Men det er da INGENTING i forhold til hvordan jeg reagere på H.K.H. Kronprinsesse Marys tale.

Hvordan indfanger man et menneske som dig? Sådan spørger Mary. Det kan man ikke, bliver konklusionen på en mand som indeholder så meget. Kan så meget og vil så meget. Alle kan bidrage. Vi kan alle lære af hinanden, fordi vi aldring oplever livet ens. Du opfatter os som forbundne på tværs af forskelligheder. Og jo flere perspektiver, jo større udsyn.

Sådan er vores kommende konges livssyn. Jeg er fan og rørt til tåre.

Vi kan alle bidrage og vi kan alle lære af hinanden.

Det er den holdning, at vi alle kan lære af hinanden, som jeg har med når jeg står på trappen og møder alle de mennesker jeg ikke kender. Alle har en historie og alle kan og ved nogen, jeg ikke ved. Det er super interessant når du lukker op for den indstilling og lader dig selv modtage den læring det er at lytte til andres historie.

Brug de 13 min det tager at se den, og tænk på dem DU holder af.

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Vi ses på en gåtur

Kærlist Heidi

Jeg vil blive frygtelig glad for din stemme på Gå Mig Glad til homePrisen 2018.

Tak for din opbakning!

gaamigglad.dk