145. tirsdagstur – Frustreret? ELSK det! Læs her hvorfor

Det gode ved at være frustreret

Det er noget møj at være frustreret. Det kan vi godt blive enige om. Der er afmagt, vrede, irritation og alt muligt andet i den følelse.

Men

Det er ikke så skidt, at det ikke er godt for noget.

Når du er frustreret over noget som ikke fungere, eller noget der irriterer dig, får du gjort noget ved det. Det er tit det jeg oplever når jeg er frustreret over noget. Uanset om det er noget ved mig selv, noget i mit privatliv, eller noget udefra, så gør jeg noget ved det, når jeg er frustreret nok.

Når nok er nok.

Sådan var der en klog kone som sagde til mig en gang.

Og det er jo rigtigt. Når nok er nok, gør du noget ved det. Når din frustration er stor NOK gør du noget ved det.

Så er der jo de ting vi IKKE kan gøre noget ved, og dem må vi lære at lade ligge. Glem det. Jeg var til et foredrag med Chris MacDonald, hvor han havde et par tips til hvordan man kan komme af med sin frustration ved hjælp af et par spørgsmål.

Kan du gøre noget ved det? Hvis nej, så pyt. Lad det ligge.

Er det vigtigt om et år? Jeg kan ryge helt i flint over et eller andet, men hvis jeg sætter det store helikopter blik på, er det jo måske alligevel en lille ting, ud af et helt år.

Så elsk din frustration, den er med til at du får gjort noget ved nogle ting.

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Gå-hilsner

Heidi

 

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.