15. Tirsdagstur- Fødselsdag

Første fødseldag som ikke blev fejret

Hvert eneste år, glæder jeg mig til min fødselsdag. Jeg har første gang til gode, hvor jeg ikke har lyst til at fejre et år mere. Måske er det fordi jeg fejer min fødselsdag hvert år, på den ene eller anden måde. Det er vigtigt at holde sammen, og ses med dem man holder af. Uanset om det er familie eller venner. Alt hvad der er værd at fejre, skal fejres. Det er ikke vigtigt, at det er dyrt og fint, bare man gør noget, og har en anledning til at mødes.

Alternativet er da slemt at tænke på. Ikke at blive et år ældre! En uge inden min fødselsdag, opdagede jeg et modermærke som var vokset, og kløer. Google: modermærke der kløer, og den første side der komme frem er kræftens bekæmpelse. Ok, så skal jeg altså lige forbi lægen og have det undersøgt. Dagen før jeg fyldte år, fik jeg en tid, og alt var ok. Din hud forandre sig, sagde lægen. En lille brun prik på huden kan pludselig få meget plads i ens hoved, og tanker. Hvor er jeg glad for, at det ikke var noget, der krævede yderligere undersøgelse.

Tillykke til mig! Jeg er taknemmelig over at være sund og rask. Husk at fejre din fødselsdag, og gå til alle de fødselsdage du bliver inviteret til.

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Kærligst Heidi

Følg med på min facebookside: Gaamigglad

Se flere billeder på Instagram: gaamigglad

IMG_1479

DÆMP STRESS OG KONFLIKTER PÅ ARBEJDSPLADSEN – MED EN GÅTUR. I mit foredrag til virksomheder fortæller jeg om hvordan I kan gå mens i arbejder.

På en workshop lærer du at gå. Ikke som da du vær to år hvor du skulle lære hvordan man går men som voksen hvor du lærer hvornår du skal gå. Du kan gå mens du arbejder og på 117 andre tidspunkter. Alle skridt tæller i målet om at nå de 10.000 skridt om dagen. Læs mere på Gå Mig Glad under workshop.

 

 

Hold dig opdateret

Indtast dine oplysninger for at blive tilmeldt og modtage nyheder og påmindelser om nye indlæg.