Motivation og små skridt 
Tager du nogle gange en uge uden XXX, eller en uge med XXX? Gad vide om jeg kan overleve en uge uden sukker, eller en uge uden hvidt brød. Kan jeg tage en uge hvor jeg går en tur hver aften? Kan jeg komme til yoga hver uge fra nu af.

Jeg ved det ikke.

Mål skal brydes ned i små delmål. Min drøm om at gå Caminoen om mange år, når min søn er stor nok til at gå med, er ikke noget der motiverer mig nu og her. Derfor startede jeg Gå Mig Glad med en gåtur i ugen. DET er til at holde. Så jeg vil lave aftaler med mig selv med nogle ting i en uge. Sukkerfri i en uge. En uge uden hvidt brød og så videre, for at nå målet med at smide de tre kilo.

Jeg er ligesom altid tre kilo foran med at spise, og det kunne være SÅ fedt at smide de 3 kg. inden bryllup.

Om ca. 6 uger skal vi til bryllup. Ikke et hvilken som helst bryllup, det er Johns store pige som skal giftes, og vi vil gerne se skarpe ud den dag. Derfor har vi besluttet os for at gøre hvad vi kan for at det lykkedes. Sommerferien er slut og hverdagen er gået i gang.

NU skal det være. Være slut med rosé hver aften, is, og være slut med noget til kaffen.

Denne første uge er uden alt det usunde.

Vi vil også gå en tur hver aften. I love it.

Hvad gør du for at blive skap efter ferien? Eller er du slet ikke blevet rund i ferien?

Har du nogle ting du gør fast i forhold til din sundhed?

Tak fordi du følger med. Du er med til at holde mig i gang.

Kærligst Heidi

Husk at stem på Gå Mig Glad til homePrisen 2018. Skriv en kommentar herunder når du har stemt, så er du med i lodtrækningen af en tur i biografen for 2 personer.

 

gaamigglad.dk